reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dziewczyny!!!
Chyba trafiłam na forum październikowe !
Porobiło sie- na innych miesiącach laski nie mogą urodzić a u Nas pchają się wszystkie naraz :laugh2::laugh2:

Emka trzymam kciuki ale teraz dopiero próba w czwartek?

Kejti Iza wariatki razem :-p Tak czułam ze zacznie sie u Ciebie Kejti bo żeś szalała ze sprzątaniem ostatnio :laugh2:
Iza czekamy na wieści &&&

Linka pewnie ci cieżko, chciałabyś ju urodzić, ja tez mam dzień w dzień skórcze wczoraj doszedł ból w kręgosłupie ehh w piątek mam wizytę i niech cos lekarz radzi :hmm:

reklama
U mnie bez zmian spac sie nie da bo bolesne. Troche odpuscilo i znowy wzielo z tym ze przypuszczam ze wszystko pozamykane. Zaraz bede miała ktg i zobaczymy jak nic to moze beda wyciszac. Ale idzie w kregoslup a to boli

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

Mi zawsze położone mówiły, że jeśli tylko da się odpoczywać między skurczami - nawet przysypiać - to że mam spać.. Gromadzić siły.. Jeśli to TO, to żadne odpoczywanie nie pomoże, natura wie co robi;)

czekamy na wieści z ktg :)

a ja dziś mam wizytę :D ciekawa jestem bardzo co u młodego.. ile waży i w ogóle.. :)

Kejti a u Ciebie jak? Już po obchodzie? Kiedy ktg?

Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]

Pełnia była to i kobiety rodzą. Trzymam kciuki.

Pamiętam jak byłam po porodzie. Kladlam się spać i byłam sama na sali. Rano wstaje a tu pełna sala a pielęgniarki biegają i mówią, że pelnia i nie wiedzą w co ręce włożyć. W jedną noc szpital był pełen po brzegi :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie bardzo bolesne skurcze ktg jeszcze czekam bo zamieszanie na oddziale. Chodze bujam sie bede miala zaraz badanie jak rozwarcie idzie to rodzic jak nie ruszylo przez noc to kroplowki na wyciszenie

Jestem w 36. tygodniu ciąży <3

reklama
ivi - powodzenia && :)Tu sie zrobilo tak goraco ze ciagle teraz zagladam na forum co tu sie dzieje :p
Iza i Keejti mam nadzieje ze Was tam nie wymecza zabardzo.

Do góry