reklama
emalkadream
Fanka BB :)
Aob może właśnie zrobić gdzieś prywatnie dokładne usg. I wtedy zapytać o tą ilość wód. Ale jeśli Twój lekarz jest o rdynatorem na oddziale to może być dziwna sytuacja jak mu się tam pojawisz z badaniem i zaleceniem z innej ręki. Głupia sytuacja [emoji58] Ale Twój spokój najwazniejszy
Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]
Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]
EM Ka
Nie musi wtedy pokazywać wyniki badan moze powiedzieć ze cos nie tak i ze sie martwi a jak ja oleje tzn ze czas zmienić szpital
U mnie po cc jeśli wszystko jest ok, to wypisują w 4 dobie.
Joasia, to moja strasznie "żarta" chyba była, bo pamiętam, że w pierwszej dobie wypiła 15 ml mm.
Potem co 3 godz. wypijała 10-15 ml. I jeszcze w szpitalu doszła do 30-35 ml jednorazowo.
Joasia, to moja strasznie "żarta" chyba była, bo pamiętam, że w pierwszej dobie wypiła 15 ml mm.
Potem co 3 godz. wypijała 10-15 ml. I jeszcze w szpitalu doszła do 30-35 ml jednorazowo.
Priinceseczka
Dziekuje dziewczyny. Bede walczyc. Malego boli brzusio po tym mleku tzn.ma chyba problem z kupka, placze strasznie dopoki nie zrobi i podkurcza nozki. W piatek i sobote dostawal NAN a dzisiaj bebilon... takie eksperymenty nigdy nic dobrego nie wroza...
Jutro mam zamiar walczyc laktatorem... zobaczymy jaki bedzie skutek
Jutro mam zamiar walczyc laktatorem... zobaczymy jaki bedzie skutek
Joasia_1986
Milia u mnie podobnie było, ale ja podejrzewam, że to właśnie sprawka mm, z cyckowym by tak wcale nie musiało być. U mnie na noc wzięły położne Zu i nawet nie pytały czy dawać mm czy nie, tylko dały i tyle.
Jestem w 37 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]
Jestem w 37 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]
Priinceseczka
Milia-pytalas jak ze wstawaniem. Ciagnie mnie troche brzuch na koncach szwow ale nie ma tragedii. Najgorzej jest po nocy jak jest wszystko zastane
Cisnienie ze ustablizizowalo, samo. Jedynie podczas cc cos dziwnego sie zaczelo dziac po tym jak zaczelam wymiotowac na stole operacyjnym, ale anestezjolog szybko zareagowal kroplowkami i sie uspokoilo.
Opuchniecia po cc ponoc normalne. Kolezanka z sasiedniego lozka tez sie skarzy. U mnie na opuchniecia moglo wplynac tez noszenie skarpet. Po cc strasznie trzeslo mnie z zimna brr.
Dziewczyny nie wiem czy to z emocji czy przez znieczulenie ale nie pamietam pewnych sytuacji majacych miejsce po porodzie np.nie pamietam przywiezienia na sale. Nie pamietalam kto ubieral synka. No po prostu masakra.
Cisnienie ze ustablizizowalo, samo. Jedynie podczas cc cos dziwnego sie zaczelo dziac po tym jak zaczelam wymiotowac na stole operacyjnym, ale anestezjolog szybko zareagowal kroplowkami i sie uspokoilo.
Opuchniecia po cc ponoc normalne. Kolezanka z sasiedniego lozka tez sie skarzy. U mnie na opuchniecia moglo wplynac tez noszenie skarpet. Po cc strasznie trzeslo mnie z zimna brr.
Dziewczyny nie wiem czy to z emocji czy przez znieczulenie ale nie pamietam pewnych sytuacji majacych miejsce po porodzie np.nie pamietam przywiezienia na sale. Nie pamietalam kto ubieral synka. No po prostu masakra.
diabliczka00
MartiniM
Princeseczka tak chyba jest moja szwagierka tez byla bardzo zamotana jakas i co nieco jej umknelo z pamieci. Wazne ze z kazdym dniej lepiej, napewno Cie serce boli ze maluszek placze te pierwsze dni sa zawsze najciezsze - bedzie juz tylko lepiej
reklama
EM Ka
Princeska żaden laktator nie da Xî takiego efektu jak mały ale powodzenia ... próbuj fo przystawiać jaki ci zależy na kp a z kupkami tak moze byc nienauczony a dwa moze nałykał sie powietrza przy butli zwróciłaś na to uwagę ?