reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Princesseczka ja urodziłam w niedzielę a mleko można powiedzieć miałam w większej ilości dopiero w czwartek.
1476640017575.jpg

Diabliczka no koleżanka była w szoku. Mówiła, że już na dzień dobry dyskryminacja.

Jestem w 37 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Załączniki

• 1476640017575.jpg
    1476640017575.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 237
reklama
Aob może właśnie zrobić gdzieś prywatnie dokładne usg. I wtedy zapytać o tą ilość wód. Ale jeśli Twój lekarz jest o rdynatorem na oddziale to może być dziwna sytuacja jak mu się tam pojawisz z badaniem i zaleceniem z innej ręki. Głupia sytuacja [emoji58] Ale Twój spokój najwazniejszy

Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]

U mnie po cc jeśli wszystko jest ok, to wypisują w 4 dobie.
Joasia, to moja strasznie "żarta" chyba była, bo pamiętam, że w pierwszej dobie wypiła 15 ml mm.
Potem co 3 godz. wypijała 10-15 ml. I jeszcze w szpitalu doszła do 30-35 ml jednorazowo.

Dziekuje dziewczyny. Bede walczyc. Malego boli brzusio po tym mleku tzn.ma chyba problem z kupka, placze strasznie dopoki nie zrobi i podkurcza nozki. W piatek i sobote dostawal NAN a dzisiaj bebilon... takie eksperymenty nigdy nic dobrego nie wroza...
Jutro mam zamiar walczyc laktatorem... zobaczymy jaki bedzie skutek

Milia u mnie podobnie było, ale ja podejrzewam, że to właśnie sprawka mm, z cyckowym by tak wcale nie musiało być. U mnie na noc wzięły położne Zu i nawet nie pytały czy dawać mm czy nie, tylko dały i tyle.

Jestem w 37 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Milia-pytalas jak ze wstawaniem. Ciagnie mnie troche brzuch na koncach szwow ale nie ma tragedii. Najgorzej jest po nocy jak jest wszystko zastane

Cisnienie ze ustablizizowalo, samo. Jedynie podczas cc cos dziwnego sie zaczelo dziac po tym jak zaczelam wymiotowac na stole operacyjnym, ale anestezjolog szybko zareagowal kroplowkami i sie uspokoilo.

Opuchniecia po cc ponoc normalne. Kolezanka z sasiedniego lozka tez sie skarzy. U mnie na opuchniecia moglo wplynac tez noszenie skarpet. Po cc strasznie trzeslo mnie z zimna brr.

Dziewczyny nie wiem czy to z emocji czy przez znieczulenie ale nie pamietam pewnych sytuacji majacych miejsce po porodzie np.nie pamietam przywiezienia na sale. Nie pamietalam kto ubieral synka. No po prostu masakra.

Princeseczka tak chyba jest moja szwagierka tez byla bardzo zamotana jakas i co nieco jej umknelo z pamieci. Wazne ze z kazdym dniej lepiej, napewno Cie serce boli ze maluszek placze :( te pierwsze dni sa zawsze najciezsze - bedzie juz tylko lepiej ;)

reklama
Princeska żaden laktator nie da Xî takiego efektu jak mały ale powodzenia ... próbuj fo przystawiać jaki ci zależy na kp a z kupkami tak moze byc nienauczony a dwa moze nałykał sie powietrza przy butli zwróciłaś na to uwagę ?

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry