reklama
Pterusinska
Fanka BB :)
Emalka ja mam termin na 3.11 ale jeśli mała się nie obróci to cc w okolicach 24-28.10.
Niestety póki co się nie zapowiada na zmianę pozycji.. :/
Niestety póki co się nie zapowiada na zmianę pozycji.. :/
aob66
Moderatorka
Milia nie dziwię się że się niepokoisz.. ja mam ale jeszcze takie slabawe ale planuje odstawić magnez i zobaczymy... niby czekam na konkretne skurcze ale jednak stres jest czy to już czy nie [emoji6]
37 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11
37 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11
katerineczka
Milagros dobrxe pamiętasz 26, ale 27 tez pewnie może być.
Ale ee mam newsa, byłam u lekarza dziś i mi powiedziała ze całkiem możliwe ze juz widzimy się ostatni raz przed porodem, taka miękka szyjkę mam według niej. Ja sie na tym kompletnie nie znam a wedlug was ta miękkość ma takie kluczowe znaczenie? Mały ma 2790 czyli dobiera prawidłowo. Mógłby jeszcze tydxien posiedzieć nie?
Milia jeśli to nie problem jak zapytam, to na badaniach prenatalnych nic nie wyszło ze malutka może mieć ZD? Myślę że każda z nas teraz myśli czy na pewno Maluszek jest zdrowy. .. u mnie dziś wyszedl wodniak jaderka, ale starszy tez miał i się wchłonąl wiec nie będę się tym zamartwiac.
Ale ee mam newsa, byłam u lekarza dziś i mi powiedziała ze całkiem możliwe ze juz widzimy się ostatni raz przed porodem, taka miękka szyjkę mam według niej. Ja sie na tym kompletnie nie znam a wedlug was ta miękkość ma takie kluczowe znaczenie? Mały ma 2790 czyli dobiera prawidłowo. Mógłby jeszcze tydxien posiedzieć nie?
Milia jeśli to nie problem jak zapytam, to na badaniach prenatalnych nic nie wyszło ze malutka może mieć ZD? Myślę że każda z nas teraz myśli czy na pewno Maluszek jest zdrowy. .. u mnie dziś wyszedl wodniak jaderka, ale starszy tez miał i się wchłonąl wiec nie będę się tym zamartwiac.
diabliczka00
Aob piękna waga [emoji170]
Super
Katarineczko no proszę proszę to może wyskoczy szybko. Jakby co to kiedy nast wizyta?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Super
Katarineczko no proszę proszę to może wyskoczy szybko. Jakby co to kiedy nast wizyta?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Joasia_1986
Katerineczka mój gin jak byłam w ciąży z Zu w 38tc też mówił, że to ostatnia wizyta [emoji23] urodziłam miesiąc później [emoji4]
Jestem w 36 tygodniu ciąży
Jestem w 36 tygodniu ciąży
EM Ka
Fajnie ze wizyty udane
Mnie jak byłam na wizycie około 4 września mowil
Jeden z lekarzy ze pessar trzyma ale
Szyjka jest miękka i pewnie do 4tyg urodzę minęło juz tyle jeszcze nie rodzę i jesCze mogę chwile pochodzić chyba ze maluszek zadecyduje inaczej zobaczymy co w czw powie lekarz bo ja dalej sie faszeruje magnezem nospa i dupkiem ;+ co prawda nie 3x ale jednak ...
Mnie jak byłam na wizycie około 4 września mowil
Jeden z lekarzy ze pessar trzyma ale
Szyjka jest miękka i pewnie do 4tyg urodzę minęło juz tyle jeszcze nie rodzę i jesCze mogę chwile pochodzić chyba ze maluszek zadecyduje inaczej zobaczymy co w czw powie lekarz bo ja dalej sie faszeruje magnezem nospa i dupkiem ;+ co prawda nie 3x ale jednak ...
katerineczka
Diabliczka za tydzień mnie zapisała. Joasia Emka no to widzę, że to ich wróżenie to jak z fusów w sumie to sama nie czuje jakbym miała rodzic, skurczy nie mam, bruch nie twardnieje, mi się wydaje ze jeszcze pochodzę no miesiąca juz nie mam, ale ten 26, 27 to całkiem dobre daty, mały jeszcze podrośnie, uciesze się bardzo jak bedxie mial te ponad 3 kg przy urodzeniu. Dziewczyny jestrm trochę zmartwienia bo gbs mi nie pobrala bo raz ze bedxie cc wiec powiedziała ze niepotrzebne a dwa ze może wtedy za tydzień pobierze. No i ok niech pobierze ale to już wyniku nie zdążę odebrać przecież. Gdzieś tez się z taką opinia spotkałam ze przy cc nie trzeba pobierać no ale widzę ze wy wszystkie macie jednak to badanie robione. ..
linka1985
Mi zostało niby 14 dni do porodu od dziś zaczynam jeździć do szpitala na ktg.. koło 10 się będę zbierać bo najpierw będą dziewczyny z oddziału patologii czekać ...
reklama
Priinceseczka
Katerineczka-mi gin.tez mowil ze do cc sie nie pobiera a pobral tylko dlatego ze juz otworzyl ten patyczek i zapytal czy ja chce no i zgodzilam sie bo jednak wole wiedziec niz nie. Dzwonilam w ubieglym tygodniu powiadomic go ze wynik dodatni (u mnie oprocz paciorkowca wyszedl tez grzyb) i czy w zwiazku z tym przyspieszamy wizyte to powiedzial ze nie. Ze wizyta normalnie 13stego. Pewnie po porodzie zajmiemy sie leczeniem tego cholerstwa...
Takze uszy do gory.
Takze uszy do gory.