reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Aob, super, że wszystko dobrze na wizycie i wagowo jak ładnie :)
Moje skurcze nie są jeszcze bolesne, ale jak je czuję, to się niepokoję, a czuję bardzo wyraźnie.

reklama
Milia nie dziwię się że się niepokoisz.. ja mam ale jeszcze takie slabawe ale planuje odstawić magnez i zobaczymy... niby czekam na konkretne skurcze ale jednak stres jest czy to już czy nie [emoji6]

37 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Milagros dobrxe pamiętasz 26, ale 27 tez pewnie może być.

Ale ee mam newsa, byłam u lekarza dziś i mi powiedziała ze całkiem możliwe ze juz widzimy się ostatni raz przed porodem, taka miękka szyjkę mam według niej. Ja sie na tym kompletnie nie znam a wedlug was ta miękkość ma takie kluczowe znaczenie? Mały ma 2790 czyli dobiera prawidłowo. Mógłby jeszcze tydxien posiedzieć nie?

Milia jeśli to nie problem jak zapytam, to na badaniach prenatalnych nic nie wyszło ze malutka może mieć ZD? Myślę że każda z nas teraz myśli czy na pewno Maluszek jest zdrowy. .. u mnie dziś wyszedl wodniak jaderka, ale starszy tez miał i się wchłonąl wiec nie będę się tym zamartwiac.

Fajnie ze wizyty udane :)
Mnie jak byłam na wizycie około 4 września mowil
Jeden z lekarzy ze pessar trzyma ale
Szyjka jest miękka i pewnie do 4tyg urodzę :) minęło juz tyle jeszcze nie rodzę i jesCze mogę chwile pochodzić chyba ze maluszek zadecyduje inaczej zobaczymy co w czw powie lekarz bo ja dalej sie faszeruje magnezem nospa i dupkiem ;+ co prawda nie 3x ale jednak ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Diabliczka za tydzień mnie zapisała. Joasia Emka no to widzę, że to ich wróżenie to jak z fusów :) w sumie to sama nie czuje jakbym miała rodzic, skurczy nie mam, bruch nie twardnieje, mi się wydaje ze jeszcze pochodzę ;) no miesiąca juz nie mam, ale ten 26, 27 to całkiem dobre daty, mały jeszcze podrośnie, uciesze się bardzo jak bedxie mial te ponad 3 kg przy urodzeniu. Dziewczyny jestrm trochę zmartwienia bo gbs mi nie pobrala bo raz ze bedxie cc wiec powiedziała ze niepotrzebne a dwa ze może wtedy za tydzień pobierze. No i ok niech pobierze ale to już wyniku nie zdążę odebrać przecież. Gdzieś tez się z taką opinia spotkałam ze przy cc nie trzeba pobierać no ale widzę ze wy wszystkie macie jednak to badanie robione. ..

reklama
Katerineczka-mi gin.tez mowil ze do cc sie nie pobiera a pobral tylko dlatego ze juz otworzyl ten patyczek i zapytal czy ja chce no i zgodzilam sie bo jednak wole wiedziec niz nie. Dzwonilam w ubieglym tygodniu powiadomic go ze wynik dodatni (u mnie oprocz paciorkowca wyszedl tez grzyb) i czy w zwiazku z tym przyspieszamy wizyte to powiedzial ze nie. Ze wizyta normalnie 13stego. Pewnie po porodzie zajmiemy sie leczeniem tego cholerstwa...
Takze uszy do gory.

Do góry