reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Martusia lekarz daje jeszcze szansę na obrót?

Bralam już 3 różne żelaza i nie mam żadnych problemów z dwójką.

Jestem w trakcie 35 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji253][emoji480][emoji322]

reklama
Ja tardyferon brałam w poprzednich ciążach. Tym razem kazała inne, niby lepsze(?) i nie zapiera. Ja problemów nie mam póki co, a efekty działania sprawdzę za tydzień bo zrobię morfologię przed kolejna wizyta:)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Aaa u nas regularne ktg robią od 36tc, co tydzień az do rozwiązania

Ja mam problemy z 2 bez żelaza Haha choc moja morfo idealna i rośnie ostatnio nawet powyżej 13 co nawet bez ciazy razczej sie nie zdarza , choc ja te problemy łącze raczej z pessarem.

Milia nie liczyłam ale wlasnie podczas pobytu w toalecie za każdym razem mi towarzysza i za każdym razem mam wizje porodu , wtedy tez poczułam w toalecie ....zreszta nawet wtedy nie liczyłam bo były tak częste - dzis sie śmiałam do meza ze będziemy musieli zdarzyć ze wszystkim dopakowac zawieź młodego a sobie tego nie wyobrażam bo obije jakoś mamy wizje z poprzedniego porodu ze w szpitalu czekamy ... na to...

Martus no śliczna buzinka :)

Nika tez nie mam ani jednej wyraźnej jak byłam ba fajnych usg to sie wtykał w łożysko kazdrazowo :/ no ale juz niedługo będziemy oglądać nasze skarby na żywo ... tak codziennie sobie myśle ze zaraz pewnie sie zacznie u nas 3)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

ivi ja jutro jade na morfologie i mocz - we wtorek wizyta wiec sie dobrze sklada. Ale dobrze mi tu podpowiedzialas to cisnienie tez zmierzylam po kilku godzinnym chodzeniu po CH i padalam na twarz wiec moze dlatego ;)

Czasem sie zastanawiam dlaczego piszecie z tym siedzeniem na "2" - malo kumata cos chyba jestem :p
Zazdroszcze Wam ze wiekszosc z Was chyba ma pomiar dzidziusia co wizyte wiecie jakie duze itd, a ja mialam to usg w 31+4tc i teraz pewnie dopiero na sam koniec - a szkoda.

Martini - leki na anemię, czyli żelazo, zwykle powoduje zatwardzenia ;) dlatego temat "dwójeczki" sie przewija :)
Dobrze zeby mocz zbadać zeby sprawdzić białko:) a o tym ciśnieniu tak czy inaczej koniecznie lekarzowi powiedz ...
Moja gin jest genialna, długie usg na każdej wizycie, masa fotek, wszystkie pomiary.. wizyta trwa ok godziny !! ;€

reklama
Martinim w 38 tc, czyli za tydzień max 2, no z te 2 tyg to bym pochodziła jeszcze :)
mnie yo nawet śliwki zapijane mlekiem czopki glicerynowe za bardzo nie działają , 2 co 3-4 dni i to dopiero po wlewkach meliaxy czy jakoś tak.

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry