reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Mnie po jablkach ruszach, sokach jablkowych lub tez pije jogurty.Jak tylko troche zaniedbam to pozniej jest problem i hemoroidy sie odnawiaja :( ja chyba 25.10 bede miala zdjety wtedy bedzie 37+4, bo pozniej gdybym miala wizyte za 2 tyg to juz prawie ze na sam porod - chyba ze tak zdecyduje lekarz, ale ostatnio cos mowil o tym terminie. Po zdjeciu chcialabym jeszcze ten dobry tydz pochodzic, ale co ma byc to bedzie tego nie wie nikt :p

reklama
Dokładnie ... zaraz sie posypiemy :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Mi też zaczęły się problemy z 2, chociaż żelaza nie biorę, ani pessara nie mam i czopki nie działają :(
Myślałam o tych wlewkach Em Ka, ale bałam się, że właśnie mogą wywołać skurcze. A bez tego na kibelku tez mam czasem.

Dziewczyny tak piszecie że się zaraz zacznie, a któraś ma wyznaczone cc jeszcze na październik? [emoji5]

Jestem w trakcie 35 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji253][emoji480][emoji322]

Milia ja to mam zawsze szczęście z tym dociskaniem bo sama też muszę ,chociaż ostatnio w szpitalu to nawet nawet obyło się bez . Zależy kto jeszcze przypina

Martini ja w pierwszej nie miałam w ogóle tzn przed porodem w szpitalu ale żeby specjalnie jechać na nie to nie

Karosznurku gratki udanej wizyty
A wspominalysmyz tymi szyjkami ze pod koniec wyciągają się [emoji6][emoji6][emoji6]

Iza po porodzie nie ale po skończonym kp to trochę [emoji23][emoji23][emoji23]

Ivi pij sok z pokrzywy do kupienia w sklepie ze zdrową żywnością

Em Ka ja też bo tylko 2 razy w ciągu ciąży

Martusia cudna twarzyczka [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Milagros-bardzo dobra masz pamiec :-) strach przed wizyta wieeelki. Kazalam mezowi aby zwolnil sie na 2h we wczeartek wlasnie na czas wizyty. Znajac mnie pewnie sie poplacze ;-)

reklama
Karosznurek a fajnie że jesteś zadowolona z wizyty [emoji6]

Milia to się usmialam z tym Twoim ciśnieniem[emoji23][emoji23]

Martusia super fotka[emoji2]

Milia ja mies przed porodem z Niko miałam około 70% skurcze i ich nawet nie czułam [emoji6] teraz coś czuję ale jeszcze nie jakos mega boleśnie ale ktg nie miałam i póki co nie będę miała....

Emka mi bez dodatkowego żelaza hemoglobina wzrosla ostatnio az się zdziwiłam [emoji6]

Ja dzis miałam wizytę i wsio ok, mała ma już 2960g, szyjka się skróciła z 3cm na 2cm, ale rozwarcia brak..
Koniec też z abstynencja.. jak nie urodze to za 2tyg wizyta[emoji2]

37 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Ostatnia edycja:
Do góry