reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Mnie po jablkach ruszach, sokach jablkowych lub tez pije jogurty.Jak tylko troche zaniedbam to pozniej jest problem i hemoroidy sie odnawiaja :( ja chyba 25.10 bede miala zdjety wtedy bedzie 37+4, bo pozniej gdybym miala wizyte za 2 tyg to juz prawie ze na sam porod - chyba ze tak zdecyduje lekarz, ale ostatnio cos mowil o tym terminie. Po zdjeciu chcialabym jeszcze ten dobry tydz pochodzic, ale co ma byc to bedzie tego nie wie nikt :p

reklama
Dokładnie ... zaraz sie posypiemy :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Mi też zaczęły się problemy z 2, chociaż żelaza nie biorę, ani pessara nie mam i czopki nie działają :(
Myślałam o tych wlewkach Em Ka, ale bałam się, że właśnie mogą wywołać skurcze. A bez tego na kibelku tez mam czasem.

Dziewczyny tak piszecie że się zaraz zacznie, a któraś ma wyznaczone cc jeszcze na październik? [emoji5]

Jestem w trakcie 35 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji253][emoji480][emoji322]

Milia ja to mam zawsze szczęście z tym dociskaniem bo sama też muszę ,chociaż ostatnio w szpitalu to nawet nawet obyło się bez . Zależy kto jeszcze przypina

Martini ja w pierwszej nie miałam w ogóle tzn przed porodem w szpitalu ale żeby specjalnie jechać na nie to nie

Karosznurku gratki udanej wizyty
A wspominalysmyz tymi szyjkami ze pod koniec wyciągają się [emoji6][emoji6][emoji6]

Iza po porodzie nie ale po skończonym kp to trochę [emoji23][emoji23][emoji23]

Ivi pij sok z pokrzywy do kupienia w sklepie ze zdrową żywnością

Em Ka ja też bo tylko 2 razy w ciągu ciąży

Martusia cudna twarzyczka [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Milagros-bardzo dobra masz pamiec :-) strach przed wizyta wieeelki. Kazalam mezowi aby zwolnil sie na 2h we wczeartek wlasnie na czas wizyty. Znajac mnie pewnie sie poplacze ;-)

reklama
Karosznurek a fajnie że jesteś zadowolona z wizyty [emoji6]

Milia to się usmialam z tym Twoim ciśnieniem[emoji23][emoji23]

Martusia super fotka[emoji2]

Milia ja mies przed porodem z Niko miałam około 70% skurcze i ich nawet nie czułam [emoji6] teraz coś czuję ale jeszcze nie jakos mega boleśnie ale ktg nie miałam i póki co nie będę miała....

Emka mi bez dodatkowego żelaza hemoglobina wzrosla ostatnio az się zdziwiłam [emoji6]

Ja dzis miałam wizytę i wsio ok, mała ma już 2960g, szyjka się skróciła z 3cm na 2cm, ale rozwarcia brak..
Koniec też z abstynencja.. jak nie urodze to za 2tyg wizyta[emoji2]

37 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Ostatnia edycja:
Do góry