reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Linka super że mały się nie przekręcił[emoji6]

MartiniM słabo trochę z tym pessarem... fakt możesz urodzić zaraz po wyjęciu ale jak nie to co..

Milia wow to już duża dziewczynka [emoji2] pewnie zależy od wagi stąd chce jeszcze poczekać [emoji6] ale to i tak już tak blisko[emoji6]

37 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama
MartiniM ale spokojnie przy krążku moze zacząć sie akcja wiec spokojnie , pewnie chce uniknąć sytuacji ze ci ściągnie i bedzie dzwonił po karetkę bo wtedy musi tak zrobić i wiozą Cie nie chcesz tylko do najbliższego szpitala

Milia kochana śliczna dziewczynka :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Ja jestem jak babcia po całonocnej orgii. Moje krocze to próchno. Jeszcze ze 2 tygodnie trzeba wytrzymać, potem może jakieś spacery zacznę uskuteczniać.

Jestem w 37 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Martini chyba trochę przeciaga to zdjęcie bo za wszelką cenę chce Ciebie do siebie...Tak mi się wydaje .
Już doczytałam co piszą dziewczyny [emoji6] one obeznane, wiec na spokojnie kochana

Linka super wieści co do ułożenia [emoji170]

Milia cudownie [emoji170][emoji170] fajna waga już a zdjęcie mmm

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkim gratuluję udanych wizyt.

Milia- zdjęcie faktycznie cudne. Nic tylko w ramkę oprawić :happy2:

Martini- ciekawe dlaczego gin. tak Cię ciągnie do swojego szpitala. Albo tak bardzo Cię lubi albo liczy na jakieś gratyfikacje np. finansowe;-) ;)

reklama
Gratuluję udanych wizyt :)
Milia cudowne zdjęcie :)

Dziewczyny mam pytanie. Moja mała nadal uparcie w pozycji skośnej, jutro kończę 37 tydzień.
Byłam na kontroli i o dziwo gin powiedziała że terminu cc nie dostanę. Czekamy aż rozpocznie się poród naturalny i dopiero.. Chyba że nie urodze do terminu (3.11) to mam się zgłosić 10.11 do szpitala na badania.
Szczerze mówiąc jestem w szoku, położne i mój prowadzący mówili że dostanę termin cesarki między 38-39 tygodniem bo jeśli już zacznie się poród to niesie za sobą duże ryzyko.
Jak to jest u Was?
W Norwegii mają małą obsesję na punkcie porodu naturalnego, ale bez przesady. Łożysko z przodu zaczynamy 38 tydzień i szanse prawie zerowe na obrót a oni mi tutaj takie rewelacje przedstawiają..

Do góry