reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Linka super że mały się nie przekręcił[emoji6]

MartiniM słabo trochę z tym pessarem... fakt możesz urodzić zaraz po wyjęciu ale jak nie to co..

Milia wow to już duża dziewczynka [emoji2] pewnie zależy od wagi stąd chce jeszcze poczekać [emoji6] ale to i tak już tak blisko[emoji6]

37 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama
MartiniM ale spokojnie przy krążku moze zacząć sie akcja wiec spokojnie , pewnie chce uniknąć sytuacji ze ci ściągnie i bedzie dzwonił po karetkę bo wtedy musi tak zrobić i wiozą Cie nie chcesz tylko do najbliższego szpitala

Milia kochana śliczna dziewczynka :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Ja jestem jak babcia po całonocnej orgii. Moje krocze to próchno. Jeszcze ze 2 tygodnie trzeba wytrzymać, potem może jakieś spacery zacznę uskuteczniać.

Jestem w 37 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Martini chyba trochę przeciaga to zdjęcie bo za wszelką cenę chce Ciebie do siebie...Tak mi się wydaje .
Już doczytałam co piszą dziewczyny [emoji6] one obeznane, wiec na spokojnie kochana

Linka super wieści co do ułożenia [emoji170]

Milia cudownie [emoji170][emoji170] fajna waga już a zdjęcie mmm

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkim gratuluję udanych wizyt.

Milia- zdjęcie faktycznie cudne. Nic tylko w ramkę oprawić :happy2:

Martini- ciekawe dlaczego gin. tak Cię ciągnie do swojego szpitala. Albo tak bardzo Cię lubi albo liczy na jakieś gratyfikacje np. finansowe;-) ;)

reklama
Gratuluję udanych wizyt :)
Milia cudowne zdjęcie :)

Dziewczyny mam pytanie. Moja mała nadal uparcie w pozycji skośnej, jutro kończę 37 tydzień.
Byłam na kontroli i o dziwo gin powiedziała że terminu cc nie dostanę. Czekamy aż rozpocznie się poród naturalny i dopiero.. Chyba że nie urodze do terminu (3.11) to mam się zgłosić 10.11 do szpitala na badania.
Szczerze mówiąc jestem w szoku, położne i mój prowadzący mówili że dostanę termin cesarki między 38-39 tygodniem bo jeśli już zacznie się poród to niesie za sobą duże ryzyko.
Jak to jest u Was?
W Norwegii mają małą obsesję na punkcie porodu naturalnego, ale bez przesady. Łożysko z przodu zaczynamy 38 tydzień i szanse prawie zerowe na obrót a oni mi tutaj takie rewelacje przedstawiają..

Do góry