reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Żaby nie martwcie sie tak gbsami, moja gin mówi ze co druga ciężarna ostatnio ma dodatni wynik i gdyby faktycznie automatycznie powodowało to problemy u dzidzi to co druga dzidzia byłaby chora.. przecież nie zawsze zdążą podać leki..
ona podejrzewa (jak to mowi- nie tylko ona) ze musi byc jakiś odpowiedni szczep który powoduje zakażenia, ale jeszcze w medycynie nie doszli który, dlatego badają ogólnie "czy jest" i profilaktycznie leki dają każdej z dodatnim wynikiem. Uszka do góry!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Aob-moim zdaniem jak poczujesz ze poleci to papierek do srodka.Mi gin.przejechal nim po sciance energicznym ruchem.

Nika-mi tez sie wydaje ze mogli zarazic Cie w szpitalu.
Dziekuje za wyjasnienie tego jak to sie leczy.

Oj widzę ze temat ścisłe porodowy. Ja jakoś odpycham ten fakt. Bo jak sie nakręcę to juz koniec. Do połowy listopada jeszcze cały miesiąc a nawet ponad. Mnie tam ciagle cieknie luteinka, ale za tydzień odstawiamy. Tego czopa to z Basia nawet nie pamietam czy odszedł czy nie (ale chyba dopiero przy porodzie).

Puki kumpela z Francji nie rodzi (termin połowa października) i ona ma luz na maksa to ja sie nie spinam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po wizycie :):)
Realnie szanse ze za dwa tygodnie jeszcze bedzie jedna wizyta;) czyli ze młody dobije do pełnych 36tc (co mnie cieszy bardzo:) ). Młody wazy teraz ok2500g, jest strasznie kudłaty i ma stopę długości 7,8cm!!;) i rusza sie jak wariat;);) szyja jeszcze w miare bo ok 3cm, ale jak to gin stwierdziła - słaba, "pozostawia wiele do życzenia" bo jest miękka i rozlazła. Młody cały czas silnie na nią napiera aż tam jakieś mini krwiaki się porobiły juz bo w środku juz takie rozlazłe całe. Ale jest zamknięta jeszcze wiec niezle. Wyglada na to ze donoszę o ile coś nie pierdyknie po drodze;) a maluszek... jest śliczny!! Pyzaty, owłosiony i dziś pokazywał jak otwiera, rusza i zamyka oczy :):) machnęliśmy sobie z gin tez długą rozmowę o porodzie i "parciu" wiec czuje się .. spokojniejsza znaczy muszę nad nastawieniem popracować ostro;) i dobrze pamiętać co mi mówiła dziś. I będzie super bo coraz bliżej przytulenia maluszka :):):)
1475674018-i1f1pz.jpeg
1475674033-45jssx.jpeg

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Aob właśnie ja oglądałam je na allegro ale to jest tak tanie że stwierdziłam, że zapytam w aptece bo więcej za dostawę zapłacę :D:D

ja tez juz po wizycie. Bylam u tego co sie wiecznie spoznia.. i nie dosc ze spoznil sie to przyjal mnie w gabinecie gdzie jest ujowy sprzet.. to co mial zobaczyc w 20 min sprawdzal ponad 40.. dlatego nie wiem czy aby napewno wszystko jest ok..choc mowi ze tak jest... takze w piatek koniec 35 tyg ..maly wazy niby 2100, szyjka (ha ha ha..) 1,76.. do porodu to bedzie miala ze 3cm :D ..komedia..AFI 14cm, piwnego brzuszka po ojcu chyba nie bedzie mial, bo leci dwa tyg do tylu i chyba tyle :)

reklama
Ivi no to jakby nie patrzeć dobre wiadomości[emoji2] a stopa... noooo porządna [emoji14]

Gaga ja wzięłam list ekonomiczny to razem wyszło niecałe 5zl tylko było po 4-5 dniach...

Iza ja to chyba bym nie ufała tym pomiarom mimo długie badania [emoji6] a ta szyjka to faktycznie mogłaby już stanąć tak jak jest [emoji6]

36 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Do góry