reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Milagros-a u Ciebie kiedy bedzie cos wiadomo? Mi teraz pozostaje tylko sie modlic aby maly nie wyszedl przed 15 ;-)

Dziewczyny,czekam na Wasze wiesci. Milia:-* nie ma czym sie stresowac, pewnie wszystko ok;-*

Jestem w 33 tygodniu ciąży [emoji173]

reklama
No jak zaczęłam leżeć 1 lipca miałam 3,19cm, potem chyba 2,9cm, potem 2,87 i teraz po dokładnie 4 tygodniach 2,64cm. Ale dwa razy wyszłam na dłużej, bo byłam z Zu wtedy na pogotowiu no i raz poszliśmy na obiad.
Ale on mówił, że spodziewał się, że przy dwu i pół latce w domu bedzie gorzej, a tu miła niespodzianka. Powiedział, że nawet dobrze, że się powoli skraca. Hehe sam śmiał, że za pare tygodni 4s i poród z górki [emoji4]

Jestem w 34 tygodniu ciąży

Priinceseczka super że udało się przez telefon tak konkretnie dogadać i że już wiesz co i jak [emoji6] czyli koło połowy października wiadomo że będzie przynajmniej już jedna dzidzia?[emoji2]

Milia no właśnie ostatnio nie było babek w bardziej zaawansowanej ciąży niż ja żebym mogła zapytać czy kieruje na ktg ale wcześniej nic takiego żadna nie mówiła tylko wiem że póki jest ok to daje wizyty właśnie co 3tyg a później już co 1-2tyg w 9mies.

Koalka mój na odchodne też powiedział że mam przestać czytać[emoji6]

Joasia no i bardzo dobre wiadomości[emoji2] w sumie jakby szyja skracala się w takim tempie to w sam raz do terminu da rade [emoji6] no i fakt przy takim małym dziecku mogło być gorzej na pewno [emoji2]

Milia jak tam?

34 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Milia czekam jeszcze na Twoje wieści :)

Joasia szyjka piękna :)
Waga piękna :)
w sam raz do porodu :) będzie cc? (przypomnij mi bo moj mozg ciezarnej chodzi jak na resztkach baterii)

Princeseczka, jutro idę stać w kolejce do ortopedy, mam nadzieje że mnie przyjmie i czegoś się dowiem. Boję się tej wizyty jak jasna cholera. Nie wiem wgl jak zacząć rozmowe. NIe chce zeby lekarz odebrał to jako moje wymuszanie na nim cesarki, ale jeśli mam mieć jakieś powikłania to wole cc bo chcialabym miec wiece niż 1 dziecko.
No i jeszcze okulista mnie czeka. ale to juz po wypłacie.

Aob super ze wszystko fajnie u Ciebie :) a podejście gina tez żałosne :/

Gaga dobrze ze jednak poszlas na ten warsztat przynajmniej możesz byc spokojniejsza i przygotowana ...

Princeska super ze sie dogadaliście ;)

Joasia fajnie wiadomosci :)

Apropo ktg drugi ordynator powiedział mi to samo w zdrowej fizjologicznie ciazy njepotrzebne jest ktg , jak byłam s szpitalu z niko w 40 tc to mi robili 3 razy dziennie ale
Umowmy sie juz po terminie to trzeba czuwać .

Milia jak tam ?

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Aob-poki co zapowiada sie ze bede pazdziernikowka. Po najblizszej wizycie zobaczymy jak to wszystko bedzie wygladalo... ja na sama mysl mam pietra i jesli gin.wyznaczy mi konkretna date to przed pewnie po nocach nie bede spala :-/ no ale juz nie fisiuje dobrze ze ta kwestia zaswiadczenia zostala wyjasniona...

Milagros-to trzymam kciuki za Ciebie... wyobrazam sobie co czujesz... ja dzisiaj strasznie sie stresowalam...zanim wykonalam polaczenie telefon odkladalam 4 razy. Pozniej meza pytalam co ten gin.mowil bo z tego wszystkiego mi troche umknelo... a jak mowil ze polozy na oddzial to lzy poplynely mi po policzku...:-D ah te hormony..:-)

Jestem w 33 tygodniu ciąży [emoji173]

reklama
Do góry