aob66
Moderatorka
No wiem wiem że lekarz wie co robi tym bardziej że wiem że ten jest dobrym specjalistą ale ja praktycznie nigdy nic nie pytam a jak już zapytam to zawsze głupio odpowiada.. zresztą mniejsza z tym...
Skrzat no właśnie nie ma ale zazwyczaj obraca swój tak że dość dobrze widzę a jak ma gorszy humor co zdarzyło mu się drugi raz...
Firana u mnie wczoraj było 33+3 także Twoja niunia jest naprawdę spora [emoji6] a ciśnienie lepiej kontroluj bo to jednak duże a od chodzenia to myślę że prędzej puls się zwiększa...
Katerineczka to właśnie że małą niedługo nie tylko zobaczę a i przytule to mnie bardzo pociesza [emoji2]
Joasia, Milia samych dobrych wieści na wizytach! [emoji6]
34 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11
Skrzat no właśnie nie ma ale zazwyczaj obraca swój tak że dość dobrze widzę a jak ma gorszy humor co zdarzyło mu się drugi raz...
Firana u mnie wczoraj było 33+3 także Twoja niunia jest naprawdę spora [emoji6] a ciśnienie lepiej kontroluj bo to jednak duże a od chodzenia to myślę że prędzej puls się zwiększa...
Katerineczka to właśnie że małą niedługo nie tylko zobaczę a i przytule to mnie bardzo pociesza [emoji2]
Joasia, Milia samych dobrych wieści na wizytach! [emoji6]
34 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11