reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Powiem wam ze ja na swoją nie narzekalam aż do wczoraj. Bo co jej zAwsze napomknelam to badała. Badanie zAwsze zaczyna się od cisnienia, później wazenie, później fotel, i tutaj zaczyna się rozbieżność bo wcześniej było badanie szyjki i później usg, tętno zazwyczaj i pokazywala maluszka, sprawdzała łożysko.
Wydaje mi się ze trochę mnie zlekcewazyla przez badanie 3trymestru bo podczas badania powiedziała że na pewno doktor X mnie dobrze przebadal. No i wiszący nad nią urlop. Ah no trudno. Już nie będę się denerwować.
Co do mojej wagi, jak sama nazwa wskazuje to moja waga i może mi naskoczyc nie będę się glodzic ;)

reklama
Em ka no to rzeczywiście tylko mu w łeb walnąć
Skrzatq ja chodzę prywatnie i mam niedosyt właśnie bo robi mi tak jak przysługuje na NFZ . Oczywiście mogę poprosić i mi zrobi ale on uważa że jak nic wielkiego się nie dzieje to po co nabijać kasę pacjentce. Co wizytę sprawdza bąbelka wizualnie...serduszko ,tętno a większe to tylko jak trzeba
I tak i tak dobrze :)
Ja już bym chciała pooglądać ale może teraz w szpitalu mi zrobią. ..ciekawe
Ciężko trafić na swojego lekarza bo większość traktują jako masę. ..nie podchodzą indywidualnie szczególnie jeszcze jak ktoś ma problemy. ..przykre
Fantastycznie ze wreszcie masz lekarza można powiedzieć cudo tfu tfu ♡

Nalcia można czytać tylko z głową albo nie brać wszystkiego do siebie. Ja bardzo dużo czytałam bo teraz mniej czasu przy większym dziecku ale brałam na dystans. Nie jestem też panikarą i.może stąd moje podejście. Chociaż...w kryzysowych sytuacjach pewnie i by mnie poniosła fala
Tak masz rację...mamy swoje prawo jak również na NFZ oni biorą kasę za Nas

Koalka niech rośnie córeczka ♡♡♡super wizyta

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Milagros doczytałam że miałaś skromna wizytę... ja rzadko też wychodzę z gabinetu całkiem zadowolona no ale ważne że wiem że jest ok... już niedługo poród i szybko się zapomni ale fakt za kasę jednak powinien być zachowany odpowiedni standard...

Koalka wooow spora dziewczynka [emoji2] no ale właśnie teraz to już zaczyna sie "tycie" naszych bobasow [emoji6] ja mam wizytę za tydz i jestem bardzo ciekawa wagi[emoji2]

Nika i jak tam? Jesteś już pewnie po wizycie?

Diabliczka wybacz ale nie pamiętam kiedy idziesz do szpitala?

Jestem w 33 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11

Dzis bo na insta wrzuciła foty, mnie udało sie jutro umówić na 3 prenatalne do innego ordynatora zobaczymy

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Nie miałam czasu dzisiaj zajrzeć w ciagu dnia. U mnie dzisiaj była taka szybka wizyta. Mały przekręcił sie i juz jest główka do dołu. Ale gin powiedział, ze u mnie i tak cc. Powiedział, ze raczej sie nie praktykuje teho, ze po pierwszym cc drugi porod sn, chyba ze jest juz duze rozwarcie i akcja porodowa... Szyjka długa. Mam sie oszczędzać ze względu na cisnienie. Zreszta sama czuje, ze jak troche porobie w domu to zaraz mi skacze.
Do tej pory mialam wizyty co 4 tyg., teraz kazał mi przyjść za 3tyg, a następne bedą juz co 2.
Poza tym morfologia i mocz super. Próby wątrobowe tez robiłam i tez w porządku.
Także dalej cierpliwie odliczamy do porodu [emoji6]

Jestem w 30tc, będzie syn[emoji7] TP29.11.2016[emoji4]

Do góry