reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dziewczyny gratuluje sporych dzieciatek!

Gaga- duzo sily dla Ciebie. Taka wiadomosc o operacji dzieciatka musi byc straszna, ale silna jestes tak jak Twoj babel i wiem ze oboje dacie rade. Bo jak nie Wy to kto? :-*

Karo-bratowa mojego miala podobna sytuacje do Ciebie. Tez lekarz ciagle marudzil ze ona malo przybiera i dziecko za male. Tez dal skierowanie do szpitala i tam byla dozywiana ktoplowkami. Ostatecznie stwierdzili ze problem siedzial w lozysku-bylo juz nie wydolne. Na 24 stycznia miala termin porodu a 29 grudnia trafila do szpitala. Ostatecznie porod wywolali 15 stycznia aby dozywic dzieciatko na swiecie. Wedlug pomoarow mala miala wazyc 2500g a urodzila sie 2800. Fakt klockiem to ona nie byla, ale tez juz nie ma co przesadzac ze byla jakas mikroskopijna. Po narodzinach musiala byc wygrzewana. Sama jadla mm i teraz naprawde fajna z niej dziewczynka :-)
Trzymam kciuki aby maluszek podgonil skoro to dla lekarza taki problem ;-)

Linka-fiu, fiu ale biegnie ten czas. Ja chyba jeszcze nie mam swiadomosci ze powoli zblizam sie do konca.

reklama
My po wizycie. Jestem rozczarowana i rozzalona. Pani Doktor chyba miała zły humor albo perspektywa zbliżającego się urlopu odbierala jej chęci do pracy. Place nie mało za wizyty, a dziś ani Szyjka nie zmierzona ani dzidzia. Sprawdziła tętno pokazała buzie ale żeby już np wydrukować zdjęcie to nie bo po co... Wiem że to tylko zdjęcie ale ciężko było nacisnąć "print"?
Odstawila żelazo, luteine mam brać do 34tc i koniec.
Zapytała tylko gdzie rodze i tyle.
Ah No i jeszcze mi pocisnela że za dużo przytylam, gdzie ostatnio prawie mało co przechodzi mi przez gardło.

30.09 U innej lekarki bo mojej nie będzie, a zwolnienie mi się wtedy skończy. Może chociaż ona zbada mnie konkretnie ale na to też nie liczę.

Milagros, przykre, że Twoja lekarka, do której stale chodzisz tak traktuje wizyty :(

Emka, kurczę, dodatkowa kasa za pomiary?? A co to, pakiet nie obejmuje tego...?

Diabliczka, Agulek lepiej faktycznie sprawdzić tą wątrobę...

Netta, śliczna! :)

Chciałabym tak mało przytyć, jak niektóre z Was, ale chyba jestem niestety typem, który dużo przybiera, poprzednio 18 kg, teraz +10, a to jeszcze nie koniec. Nic mi lekarka nie mówiła ani wtedy, ani teraz na ten temat, bo co ma mówić, to ja będę z tym walczyć po porodzie, a nie ona ;)

Milia zauwazylam ze tak od 2wizyt wstecz coś jej się nie chce. Zobaczę jak przed samym porodem. Jak tak dalej będzie to zmienię lekarza już po wszystkim.

Milagros, mam nadzieję, ze jednak zmieni podejście, a jeśli nie, to też bym zmieniła lekarza.

Ostatnia edycja:
Milagros słabo z tą wizytą. Widzę że tak jak u mnie. Ale ja za swoje nie płacę przynajmniej. A USG 3 trymestru też będziesz u niej robić? Czy u kogoś zupełnie innego?

Jestem w trakcie 30 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

reklama
Em ka może nie chce nabijać kasy. Mój np ostatnio mi powiedział że według niego zbędne jest robienie częste usg kiedy w miarę jest ok.
Jeśli sama bym chciała to na pewno by zrobił. U mnie niestety 100 więcej
Aob hmmm czemu nie waży skoro w karcie trzeba wpisać ... dziwne . Poza tym to jest bardzo ważne aby sprawdzać czy tyjesz miarowo czy nie przybierasz w ogóle. Chociaż...co lekarz to coś innego [emoji6]
Netta super waga :) aż sama ziewam [emoji23][emoji6][emoji23]
Nalcia cieszę się że dobrze :) który Ty tydzień?
Ok już doczytałam [emoji6]
Gaga i mnie za kazdym razem okrakiem i dynda siurakiem [emoji23]
Millagros nie lubię takich wizyt :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry