reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Em Ka ja idac na usg 3 trymestru do tej pani doktor tez liczylam na super zdjecie a maly tylek wypial na nas :p oby u Ciebie tak nie bylo:-)

Nika-super ze z malutkim i z Toba wszystko dobrze. Jeszcze troszke musimy sie pobujac. Termin cc bedziesz umawiac wczesniej?

Jestem w 32 tygodniu ciąży [emoji173]

reklama
Moj gin nie pracuje w żadnym szpitalu i właśnie zupełnie nie mam pojęcia jak to bedzie z tym terminem cc - kto podejmie decyzje, kiedy, co i jak... Teraz stwierdziłam, ze narazie za wcześnie ale na następnej wizycie zamierzam go dokładnie wypytać jak to bedzie jesli uda mi sie donosić ciaze...

Jestem w 30tc, będzie syn[emoji7] TP29.11.2016[emoji4]

Witam się ze szpitala.
Ostatnio na wizycie dostałam skierowanie z powodu bólu pod prawym żebrem bo po poprzedniej wizycie nic nie przeszło pomimo przeciwbólowych. Masakrycznie napitala stąd też trzeba było sprawdzić czy czasem nie ma kamieni itp
Pobranie krwi i mnóstwo badań które wyszły bardzo dobre ( ostatnio był spadek kilku)
Usg brzucha ( czysto bez kamieni, delikatna żółć )
No i usg dzidziola ♡♡♡
Potwierdzony chłopak ,wody w normie , ściana tylna , główką do dołu a waga 2100
Tydzień 32/33
Data z 08.11 na 25.10 [emoji5]
Dzisiaj chyba jeszcze nawadnianie ,czekam na wizytę

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkich udanych wizyt gratuluję z całego serca:happy:

Katerineczka- u Ciebie emocje już dawno opadły ale i tak napiszę, że bardzo cieszę z takich dobrych wiadomości. Super!

Gaga- Rozumiem doskonale Twój strach. Też mam takie myśli jak to będzie już po, jak inne mamy dostaną swoje dzieci, a mój synek pewnie będzie gdzieś na oddziale noworodkowym lub na OIOM-ie . Boję się jak diabli ale mimo wszystko próbuję myśleć pozytywnie. Fajnie, że możesz rodzić SN. Tego bardzo Ci zazdroszczę. Nasze dzieciaczki na pewno mają baaaardzo dużo siły i wierzę , że obydwoje dadzą radę i szybciutko będą w swoich domkach.

Netta- nie wiem jak to wygląda u Was ale w szpitalu w którym rodzę albo na listę do cc na dany dzień wpisuje lekarz prowadzący-jeśli pracuje w danym szpitalu( tak jest w moim przypadku) lub jeśli to lekarz spoza szpitala daje skierowanie i kobieta najpierw rejestruje się telefonicznie, a później zgłasza się na badanie i rozmowę kwalifikującą do zabiegu do ordynatora oddziału położniczego i jego asystentów- konsultacje te odbywają się 2 razy w tyg. po kilka godzin. Najlepiej zadzwoń do szpitala w którym planujesz rodzić i dowiedz się dokładnie jak to tam wygląda.

Diabliczka-dobrze, że wszystkie badanie w normie. Przynajmniej będziesz spokojna. Duży chłopczyk już z Twojego synka.:happy:

Nika, super, że wszystko ok!

Diabliczka, czyli u Ciebie też, to pewnie zaraz Cię wypiszą :) Mały już duży :D
Moja od jakiegoś czasu tak szaleje, że prawie każdy jej ruch sprawia mi ból, poprzednio tak nie miałam :(

Em Ka, kciuki za wizytę i ładną fotkę :)

Em ka kciuki zacisniete :)

Netta, Diabliczka dobrze ze maluszki zdrowe :)

Ciekawe czy jak te daty porodu się tak zmieniają to kiedy dzidzia wyskoczy :) bliżej którego terminu :)

Hej dziewczyny[emoji4]

Powodzenia na wizytach[emoji4]
Ja mam jutro (w końcu po 1,5 miesiąca przerwy). Tak jakoś strach mnie ogarnia jak wrzesniowki i pazdziernikowki się rozpakowuja. Ja to jeszcze dwa miechy ponad mam wg terminu ale jakoś tak stresować się człowiek zaczyna...

Plus jest taki ze juz wszystkie mamy przekroczony 30 tc więc i dzidzie coraz silniejsze[emoji1]

Nika super wiadomosci :)

Princeska tez mam taka nadzieje bo nie mam ani pol ładnego zdj z Rej ciazy :(

Diaboliczka fachowa informacja :)))

Kciuki jesli ktos dzis wizytuje &

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Ziemniaczku super. Pamiętam jak się martwilas jak Cię lekarz uziemil a tu już 34tc [emoji4]

Jestem w trakcie 31 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

Do góry