reklama
diabliczka00
Fanka BB :)
No trzeba trzeba zrobić badania dla pewności.
Ogólnie szyjka zamknięta i przytylam przez mc kilogram [emoji6] a brzuch taaaaki wielki [emoji23]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ogólnie szyjka zamknięta i przytylam przez mc kilogram [emoji6] a brzuch taaaaki wielki [emoji23]
aob66
Moderatorka
Katerineczka[emoji10]
Emalka fajnie, że chociaż szyjka sprawdzona, ale też nie lubię takich akcji [emoji52]
Gaga operacja dziecka to wielkie przeżycie (mój starszak miał mieć ale na coś innego), ale jak napisały już dziewczyny widać że masz konkretną opiekę.. życzę Ci mimo wszystko w miarę spokojnych ostatnich tygodni.. oby szybko zleciał ten "zły" czas i żeby było już po operacji, wy razem w domku [emoji10]
Linka kawał chłopa[emoji2] to już tak niedługo ehhh [emoji6]
Karosznurek a to gin upomina sie, że mało tyjesz? Każdy w swoim tempie... widać dziecko wszystko z Ciebie wyciąga [emoji6]
Diabliczka całkiem możliwe że to dziecko... ale akurat zbadać się nie zaszkodzi, bo jak tu już dużo razy pisalysmy z tymi chorobami ciążowymi trzeba się pilnować...
Emka, Netta?
Jestem w 32 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11
Emalka fajnie, że chociaż szyjka sprawdzona, ale też nie lubię takich akcji [emoji52]
Gaga operacja dziecka to wielkie przeżycie (mój starszak miał mieć ale na coś innego), ale jak napisały już dziewczyny widać że masz konkretną opiekę.. życzę Ci mimo wszystko w miarę spokojnych ostatnich tygodni.. oby szybko zleciał ten "zły" czas i żeby było już po operacji, wy razem w domku [emoji10]
Linka kawał chłopa[emoji2] to już tak niedługo ehhh [emoji6]
Karosznurek a to gin upomina sie, że mało tyjesz? Każdy w swoim tempie... widać dziecko wszystko z Ciebie wyciąga [emoji6]
Diabliczka całkiem możliwe że to dziecko... ale akurat zbadać się nie zaszkodzi, bo jak tu już dużo razy pisalysmy z tymi chorobami ciążowymi trzeba się pilnować...
Emka, Netta?
Jestem w 32 tygodniu ciąży[emoji2] będzie córeczka[emoji7] TP 06.11
D
Deleted member 158337
Gość
Karosznurek olej ja. Bo ja widzę że lekarzom bije na głowę. Za mało źle, trochę więcej jeszcze gorzej. Ja to znowu już usłyszałam ze mam nie jeść owoców, nie pić soków itd A i tak praktycznie tego nie dotykam J mało co jem. Widocznie tyle potrzebuje organizm przyswajac. A skoro dzidzia rozwija się Dobrze, nie zawsze wszystko idealnie równo rośnie to raz A dwa nie każdy bobas ma super okrągły brzuszek
D
Deleted member 158337
Gość
Ja np urodziłam się z super okrągłym brzuszkiem i waga 3300. Za to brat 3650 chudy jak patyk zebra wszystkie było widać A długi był, z nim mama najwięcej przytyla.
Znajoma przytyla już 17kg, A dzidzia malutka, brzuszek mniejszy od reszty i nikt jej nic nie mówi apropo tego wymiaru.
A jeszcze jedna znajoma z technikum nie miała wgl brzucha przytyla 3kg A dzidzia zdrowa.
Więc to ile matka Tyje nijak w niektórych przypadkach ma się do wagi dziecka. A dwa kurczę, nikt nie rośnie idealnie symetrycznie.
Znajoma przytyla już 17kg, A dzidzia malutka, brzuszek mniejszy od reszty i nikt jej nic nie mówi apropo tego wymiaru.
A jeszcze jedna znajoma z technikum nie miała wgl brzucha przytyla 3kg A dzidzia zdrowa.
Więc to ile matka Tyje nijak w niektórych przypadkach ma się do wagi dziecka. A dwa kurczę, nikt nie rośnie idealnie symetrycznie.
katerineczka
Karosznurek u nas tez brzuch mniejszy wypada na 30 t 4 d. Lekarz nic nie mówił ze coś jest źle. Kość udowa np na 32 t 0 d a główka na 31 t 5 d. Waga 1715 a przecież wyprzedzam cie o tydzień z terminem porodu (mam na 2.11) wiec tez raczej kolos nie bedxie. Mi powiedział ze wzrasta proporcjonalnie i to jesr chyba najważniejsze. Nie ma tych opuchniec wiec nic nie mówił o tej kontroli hemodynamicznej. Ja przytyłam juz 12, ale myślę że i tsk bedxie mniej kilogramów niż w poprzedniej. Jeśli chodzi o wagę małego to tak jak mila pisze to nie zależy od jedzenia . Chociaż moja gin mówiła ze mam zwiększyć białko i ten ostatni miesiąc jadłam dużo białego mięsa może być gotowane bo najbardziej lekkostrawne, białego sera i banany.
Gaga silna z ciebie babka, a dla Małego wybiorą lekarze najlepsza opcje. Pewnie będziesz mogła z nim być. U nas u starszego były torbiele w mózgu i tez lekarze wspominali o operacji ale obyło się bez wtedy. Myślę że tak do końca to żadna z nas nigdy nie bedxie spokojna. Dopiero jak zobaczymy nasze Maluszki to stres z ns zejdzie.
Fajnie ze takie dobre wieści dxisiaj, ciesze się ze wszystkimi Maluszkami i mamami.
Gaga silna z ciebie babka, a dla Małego wybiorą lekarze najlepsza opcje. Pewnie będziesz mogła z nim być. U nas u starszego były torbiele w mózgu i tez lekarze wspominali o operacji ale obyło się bez wtedy. Myślę że tak do końca to żadna z nas nigdy nie bedxie spokojna. Dopiero jak zobaczymy nasze Maluszki to stres z ns zejdzie.
Fajnie ze takie dobre wieści dxisiaj, ciesze się ze wszystkimi Maluszkami i mamami.
diabliczka00
Karosznurek spokojnie nie bierz tak tego do siebie [emoji52]
Każdy je by nie być glodnym a na zapas tego się nie robi. Co organizm to inna przemiana materii
Każdy je by nie być glodnym a na zapas tego się nie robi. Co organizm to inna przemiana materii
EM Ka
Gaga na pewno zrobią operacje ktora wyprowadzi Twoje maleństwo na prosta;*
Gratuluje pozostałych wiadomosci!
U nas ok, wody w porządku serduszko bije miarowo ale nie pomierzyl mi małego . Juz mnie to wkurza ze trzeba fo prosić za każdym razem fakf bierze wtedy 50pkn więcej ale...
Gratuluje pozostałych wiadomosci!
U nas ok, wody w porządku serduszko bije miarowo ale nie pomierzyl mi małego . Juz mnie to wkurza ze trzeba fo prosić za każdym razem fakf bierze wtedy 50pkn więcej ale...
reklama
linka1985
Emalkaja rodzeństwo SN 4 synów tak rodziłam wiec i tego dam rade
Firana nie mam terminu om bo nie miałam jej od 3 lat tylko plamienia , z ostatniego plamienia wychodziło na 7 listopad z tym ze na prenetalnych w Krk powiedzieli ze tych plamienia nie powinni brać pod uwagę no i wyliczył ze na 25 październik i termin się pokrywa do dziś ...
Firana nie mam terminu om bo nie miałam jej od 3 lat tylko plamienia , z ostatniego plamienia wychodziło na 7 listopad z tym ze na prenetalnych w Krk powiedzieli ze tych plamienia nie powinni brać pod uwagę no i wyliczył ze na 25 październik i termin się pokrywa do dziś ...