reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Katerineczka super wieści :D bardzo się cieszę razem z Tobą :*

Emalka rozumiem Twoje rozczarowanie ale Dobrze, ze chociaż szyjke sprawdziła. :)

jestem już w domu, ale za wiele informacji nie mam, badała tylko serduszko więc nie znam żadnych wymiarów, jeśli Mały się obróci to mogę rodzić naturalnie, po porodzie może być operowany w pierwszym tyg życia a nawet po miesiącu w zależności jak będzie sobie radził wszystko się okaże po porodzie i badaniach już w prokocimiu. operowany będzie na pewno ale jak będzie dobrze z nim a operacja była by jednak po tym miesiącu to jest możliwość że w miedzy czasie będzie też trochę w domu

Ja juz po wizycie wszystk ok - badanie na szczescie nie bolalo. No i rozmawialam z dr o porodzie no i jakbym chciala co najlepsze itp. No i tak powiedzial ze oczywiscie sn najlepszy ale on swojej zonie robil cc i 75% gin tak robi swoim zonom :p i ze przy sn bywaja rozne atrakcje , ale ja przeciwskazan nie mam wiec jak uwazam. No i stanelo na tym ze gdybym sie zdecydowala to zebym za 2 tyg szla do szefa kliniki po takie zaswiadczenie kwalifikujace do cc i pewnie tak zrobie, aczkolwiek temat przegadam jeszcze z mezem :)

Milia wytłumaczyła mi jak dokładnie wygląda wada, o samej operacji już tak dużo nie mówiła to pewnie będą tłumaczyć w prokocimiu albo na późniejszej wizycie jak będzie ustalane wszystko.
ja ogólnie już chyba do końca spokojna nie będę, boję się bardzo tego wszystkiego i rozłąki z Małym :(

Wiem Gaga, nie da się podejść na spokojnie do operacji swojego dziecka, ale ważne, żeby wiedzieć, na czym się stoi, jak się zapatrują lekarze na to wszystko itp. Jesteś bardzo dzielną i wspaniałą mamą, bo Twój synek już teraz jest pod bardzo dobrą opieką, tak samo będzie po urodzeniu. W Prokocimiu na kardiologii pracują najwybitniejsi specjaliści, będzie dobrze :)

Linka, Martini gratki :)
Martini, to Ty chcesz cc?

reklama
Gaga ważne że wiadomo już co maluszowi jest, i ze bedzie miał i już ma dobra opiekę. Dzielna mamusia z Ciebie :*

Linka ale duża dzidzia :)
Martini ja od początku ciąży chciałam cc ale już mi się odwidzialo. ;-)

Do góry