reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Katarineczka rewelacyjne wieści [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]
Teraz tylko się uśmiechaj i korzystaj z ostatnich dni na buszowanie po sklepach [emoji7]
Netta trzymam kciuki
emalka super z szyjką
Gaga spokojnie wszystko będzie dobrze
Martini ooo to teraz dumaj :)
Linka piękna waga Ty chyba 34 t nie?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Linka wychodzisz na prowadzenie [emoji6] poród sn czy planowa cc?

Jestem w trakcie 30 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

U linki chyba sn i ile pamiętam [emoji6]
Jestem po wizycie ...
W poniedziałek mam się stawić w szpitalu...:( w celu przeprowadzenia badań wątroby itp
Od ponad 1.5 miesiąca mam ucisk pod zebrem z prawej. Zmieniam pozycję wtedy troszkę oddaje. Często łapie podczas leżenia a czasem jak siedzę. Do tego masakrycznoe zgaga więc też może mieć na to wpływ chociaż nie musi. Mam nadzieję że to tylko ucisk dziecka a nie jakiś kamyk czy coś innego...
Najgorsze zostawić mojego malucha w domciu bez mamy :( i ta tęsknota ajjj

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Diabliczka mam ten sam problem. Od dwoch tyg z prawej strony pod zebrem mega ucisk i bol. Przy chodzeniu odpuszcza ale lezenie i siedzenie to koszmar. Musze zrobic wlasnie proby watrobowe i zobCzyc czy to mlody czy cos innego :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja też tak mam, ale u mnie na szczęście tylko Lidia. Jak ja popukam i się przemieści to przechodzi, ale badajcie się dla pewności :*

Ja tez jestem ciekawa która pierwsza urodzi hehehe :D

Dziewczyny najlepiej USG. Ja po poprzedniej ciazy zrobiłam bo miałam dwa razy powyżej górnej granicy próby wątrobowe. Okazało sie, ze jest kamien, jeden ale duzy i ma 2,5cm. Z tym, ze musiałam go mieć juz będąc w ciazy ale objawów jako takich nie dawał, czasami jakies tam kłucie pod zebrami, a próby wątrobowe tez mi dobrze wychodziły. Zreszta jesli nie ma nagłej sytuacji to i tak z kamieniami nikt nic nie zrobi w czasie ciazy.

Jestem w 29tc, będzie syn[emoji7] TP29.11.2016[emoji4]

reklama
Do góry