reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Kejti tez zupełnie nie znam sie na ktg. A lekarz to ktg widział i powiedział cos?
Mnie jak ktg wychodziło zle (dziecku słabło tętno) to po kilku godz. powtarzali i mnie kroili. Wiec wydaje mi sie ze gdyby Twoje było złe jesli chodzi o tętno maleństwa to by Cię nie wypuścili do domu, tylko zostałabys na obserwacji.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Nie wiem czy to bh. Te moje skurcze sa dosc bolesne
Z tych ktore widac ze 2 byly takie ze czulam spiecie i nie bolalo nic. Biore nospe i magnez. Lekarz widzial i powiedzial brac nospe i tyle.wrzucam jeszcze krew jak ktos zechce zerknac nie wiem co to jest ta wartosc podwyzszona
1472319276406.jpg
1472319280255.jpg

Na szczescie wizyta w srode to podpytam a odnosnie ataku mam isc do internisty i niech daje skierowania dalej ale dziewczyny slowo daje jak mnie dzis zlapalo nie wiedzialam jak sie nazywam.taki paraliz ze nie bylam w stanie meza zawolac a jak juz zawolalam to nie mogl utrzymac mnie na nogach straszne to bylo. Mowi ze az sina bylam na calej twarzy tak sie dusilam. I jak zaczelo odpuszczac to gorac z glowy odchodził a takie cos pojawialo sie na nogach.

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1472319276406.jpg
    1472319276406.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 359
  • 1472319280255.jpg
    1472319280255.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 363
1472319533515.jpg
1472319542783.jpg

Sory ze takie nie wyrazne na szybko zrobilam bo w szoku bylam co sie dzieje. Już nie mam pomyslu i tylko sie denerwuje

Załączniki

• 1472319533515.jpg
    1472319533515.jpg
    68,2 KB · Wyświetleń: 361
  • 1472319542783.jpg
    1472319542783.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 363
Kurcze to mi na jakąś pokrzywke alergiczną wygląda, ale najczęściej taka pokrzywka swędzi.
Jejku powinni Cie mimo wszystko zostawić choć do poniedziałku na obserwacji.
Skurcze nie powinny nic teraz boleć. Ciekawe czy lekarz się zmienił czy dalej ten gbur, no bo ja też z takimi skurczami leżałam na wyciszaniu.

Jestem w 30 tygodniu ciąży

Nie nie zadna pokrzywka. Po prostu to sie pojawilo jak zaczelo mi te goraco z glowy odchodzic. Nie wiem czulam się jakby uszami wychodzilo albo splywalo ze mnie. I w tym samym czasie te plamy sie pojawily i po ok godzinie znikaly powoli. Dziwne to. Mam pakiet w medicover to sie umowie do kardiologa i neurologa ale tez do internisty. Tylko ja przerażona bede co jak bede sama w domu. Nie bylabym w stanie nawet zadzwonic

Kejti osz cholera a lekarz odbiorą czy co? Powinien zostawić.
Mam nadzieję że szybko uda się znaleźć przyczynę. :*

reklama
Kejti jakieś straszne historie. Lekarz mówi wylew pisze na karcie zapaść i wysyła do domu? Robili Ci jakieś eeg lub ekg? Pierwsza wartość to leukocyty podwyższona to stan zapalny Ale normy w ciąży są wyższe. Pozostałe 3 poniżej normy sugerują już anemie. Hemoglobina, erytrocyty i hematokryt bierzesz jakieś żelazo? To na końcu to nie wiem. To jakiś enzym trzustkowy? Koniecznie zacznij od kardiologa i neurologa najlepiej jakiegoś otwartego na pacjenta.

Jestem w trakcie 29 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

Do góry