reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Katerineczka super że pasy doslali :)

A co do recepty, zmienilam przychodnie i w sumie nie wiem jak tam jest ale zapytam :) a jak nie to będę prosić w aptece że doniose receptę :)

Milia mi całe szczęście spada ale bardzo powoli, ale ft3 ft4 są w normie i przeciwciała do Hashimoto małe więc chociaż tyle endo mówiła że po porodzie tarczyca może wrócić do siebie i nie będę potrzebować leków :)

Jestem w 30 tygodniu ciąży

reklama
U mnie tsh ladne a ft3 i 4 mieszcza sie w normach ale w dolnej granicy.
Milagros-najwazniejsze ze u Ciebie z przeciwcialami wszystko ok :-) mi mowila ze jak przeciwciala wyjda dobrze to po ciazy tarczyca sie ustabilizuje, ale niestety u mnie to poczatek Hashimoto :-(

Niekoniecznie, ja też mam przeciwciała ok, a po ciąży tarczyca jeszcze bardziej mi się rozregulowała i musiałam zwiększyć dawkę euthyroxu po kilku m-cach. Mi endo mówiła, że raczej do końca życia trzeba brać hormon, no ale na pewno zależy od wyników.

1472314836409.jpg
zerknie ktos na moje ktg? Dzisiaj znow mialam ten atak o ktorym Wam mowilam tydzien temu. Nie mam pojecia od czego pozniej szerzej opisze bo dopiero ze szpitala wrocilam.

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1472314836409.jpg
    1472314836409.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 2 496
Kejti nie pomogę bo sie totalnie nie znam w poprzedniej ciazy nie miałam tylko przed porodem wiec nie znam sie poza tym trochę niewyraźne , to co wiem to in wyżej to skurcze no i ich częstotliwość ale nie potrafię tego odczytać tu

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Martusia bylam na warszawskiej bo dzis tam byl osrry dyzur. Mialam zalecone zeby sprawdzic po tym ataku czy nie ma jakichs zanikow tetna. Panie bardzo mile i bezproplemowo tylko lelarz gbur. Olal kompletnie sprawe. Z Julliem przy takich skurczach lezalam pod kroplowka

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Keejti ja zerknęłam. Gdybym była ginem dałabym Ci wlew magnezu dożylnie ze dwie kroplówki i do tego jakiś uspokajacz. Na pewno nie pusciłabym od razu do domu. Dolna linia powinna być płaska.

Jestem w 30 tygodniu ciąży

Do góry