reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Mila-mi nie badala.

Joasia-super!brawo dla Ciebie za wytrwalosc!

Milia-fajna dzidke juz nosisz! Ale oszczedzaj sie kochana ile mozesz:-*

EmKa-plucka byly nierozwiniete ze OIOM? Czy cos innego?

reklama
Emalka ja na połówkowym odmówiłam bo tydzień wcześniej miałam badana u mojej gin :) a teraz mi nie badała i bym chciała ;)

Jestem w 30 tygodniu ciąży

Czekam na relacje !

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Emka ja równiez czekam na relacje a tu sie nic nie pojawia..

Dzis u endo byłam, zmieniła mi na 75 caly czas, po porodzie znow 50/75/50/75 i kontrola.
Przeciwciała wyszły dobre, za to zaczęła mi coś brzęczeć o kołataniu serca, nic takiego nie czuje więc pomyślałam sobie zeby kobieta przestała cudować, mialam ekg w ciązy i bylo ok .

Ja tez dzisiaj mialam wizyte u endo. Tsh ladnie spadlo, teraz na poziomie 1.15 euthyrox nadal 50 i jod mi pani doktor przepisala z racji tego ze odstawilam pregne w ktorej byl jod. Nastepna wizyta za 2 miesiace a jak urodze wczesniej to kontrol po porodzie.

Netta to czekamy na pomiary dzidzi jeszcze, i mam nadzieje ze uda Ci sie jak najwiecej oszczedzac :)

Princeseczka moje tsh na poziomie 3,2 ale i tak lepsze to niz 5.95...

Netta 82 mi mój endo zawsze mówi ze różnice w wynikach tak po około miesiącu są, może dopytaj kiedy miałabyś zrobić nowe wyniki.. pamiętajcie że lekarz pierwszego kontaktu tez może wypisać receptę na euthyrox, mi się przez te 15 lat różne rzeczy zdarzały, czasem po prostu poszłam prosić do apteki a receptę donosiłam później.

Milagros nie wiem jak jest u Ciebie w przychodni ale u nas wystarczy pójść do obojętnie jakiego lekarza i wypisze receptę na leki które się bierze na stałe. .bynajmniej mnie się zawsze udawało ;)

Aaa Mila nie w tym temacie ale pasy mi doślą do gondoli :)

reklama
Ja mam u endo na koniec września wizytę, ostatnio mi wzrosło tsh prawie do 2, ale w normie jeszcze, a ft4 pośrodku, więc nie zmieniła mi dawki.
Za tydzień mam wizytę u gina na NFZ, mam nadzieję, że dotrwam do niej w domu, bo jak na razie różnicy nie widzę, choć staram się nic nie robić.

Do góry