reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Mama4 ale mężowi i tak bede mowic ze mam leżeć :))) a co:p

Joasia oj to u nas tez re wszystkie zabawy ale dziecko ma dynamit w tyłku po rodzicach wiec biega skacze wchodzi na stoły itd a do do noszenia to tez staram sie nie nosić alw jak 30 raz prosze by zszedł ze stołu to go zdejmuje jak nie skutkuje ... A ciągnie go bo ze stołu widzi ulice i autka .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Joasia no w sumie racja że to jednak się zmienia szybko u dzieci i nie wiem czy to tylko moje wrażenie (patrząc na rozwój mojego syna i jego kuzynek w tym samym wieku) czy tak jest ale dziewczynki jakoś szybciej dorastają...
Co o tym myślicie?

Emka my mamy dość wysoko okna i nic pod nimi żeby mógł wejść przez co ciągle mnie ciągnie zeby postawić go na parapecie...

Witajcie Dziewczyny:-)
Nie byłam wpisana w wizyty ale dzisiaj byłam podgladnać dzidziolka. Ostatnim razem bylam nie zadowolona z tego ze lekarz robi słabe zdjecia usg to dzisiaj się postarał i mam piękne zdjęcia :-)
Dzidzia zdrowa i już na 100% dziewczynka, szyjka zamknieta na 4 spusty. Poniżej buziulka mojego skarba:-)

Załączniki

• Screenshot_2016-08-01-18-31-27-1.png
    Screenshot_2016-08-01-18-31-27-1.png
    188 KB · Wyświetleń: 94
Koalka super zdjęcie :) i cudownie ze wizyta udana :)

Aob mnie cieżko powiedzieć bo nie mamy żadnej dziewczynki w podobnym wieku , u nas nikos znow motorycznie był bardzo szynki stanął mi na nóżkach jak miał 6,5 mc, zaczął chodzić na 3 dni przed skończonym 10 mc, ale z mowa sie nie spieszy- mowi pojedyncze słówka i to te ktore ma ochote i mu sie akurat spodobają :) alw czytam ze to normalne :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Ja tez nie mam porównania z dziewczynkami. Rozwój dziecka to chyba indywidualna sprawa. Moj tak stabilnie zaczął chodzić późno bo miał 14 miesiecy, ale jesli chodzi o mowę to juz ładnie mu idzie, ma 22 mce i mówi prawie wszystko. A np. córa moich znajomych w jego wieku nie mowila prawie nic. Poszla do przedszkola i w ciagu kilku miesiecy zrobiła taki skok, ze az cieżko było uwierzyć, normalnie mozna z nia było porozmawiać.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Koalka świetne zdjęcie :) [emoji7]

Dziewczyny cwiczycie mięśnie Kegla? (Emka doczytalam to na Twoim suwaczku) :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Poczytałam dziś o pessarach i wygląda to na fajne rozwiązanie. W końcu zrozumiałam to co mój gin określił jako: cały czas sie tam leje. No, ale on i tak jest przeciwnikiem tego, więc najbliższe 10 tygodni spędzę tu gdzie teraz jestem [emoji45]

Jestem w 26 tygodniu ciąży

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry