reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Mama4 ale mężowi i tak bede mowic ze mam leżeć :))) a co:p

Joasia oj to u nas tez re wszystkie zabawy ale dziecko ma dynamit w tyłku po rodzicach wiec biega skacze wchodzi na stoły itd a do do noszenia to tez staram sie nie nosić alw jak 30 raz prosze by zszedł ze stołu to go zdejmuje jak nie skutkuje ... A ciągnie go bo ze stołu widzi ulice i autka .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Joasia no w sumie racja że to jednak się zmienia szybko u dzieci i nie wiem czy to tylko moje wrażenie (patrząc na rozwój mojego syna i jego kuzynek w tym samym wieku) czy tak jest ale dziewczynki jakoś szybciej dorastają...
Co o tym myślicie?

Emka my mamy dość wysoko okna i nic pod nimi żeby mógł wejść przez co ciągle mnie ciągnie zeby postawić go na parapecie...

Witajcie Dziewczyny:-)
Nie byłam wpisana w wizyty ale dzisiaj byłam podgladnać dzidziolka. Ostatnim razem bylam nie zadowolona z tego ze lekarz robi słabe zdjecia usg to dzisiaj się postarał i mam piękne zdjęcia :-)
Dzidzia zdrowa i już na 100% dziewczynka, szyjka zamknieta na 4 spusty. Poniżej buziulka mojego skarba:-)

Załączniki

• Screenshot_2016-08-01-18-31-27-1.png
    Screenshot_2016-08-01-18-31-27-1.png
    188 KB · Wyświetleń: 96
Koalka super zdjęcie :) i cudownie ze wizyta udana :)

Aob mnie cieżko powiedzieć bo nie mamy żadnej dziewczynki w podobnym wieku , u nas nikos znow motorycznie był bardzo szynki stanął mi na nóżkach jak miał 6,5 mc, zaczął chodzić na 3 dni przed skończonym 10 mc, ale z mowa sie nie spieszy- mowi pojedyncze słówka i to te ktore ma ochote i mu sie akurat spodobają :) alw czytam ze to normalne :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Ja tez nie mam porównania z dziewczynkami. Rozwój dziecka to chyba indywidualna sprawa. Moj tak stabilnie zaczął chodzić późno bo miał 14 miesiecy, ale jesli chodzi o mowę to juz ładnie mu idzie, ma 22 mce i mówi prawie wszystko. A np. córa moich znajomych w jego wieku nie mowila prawie nic. Poszla do przedszkola i w ciagu kilku miesiecy zrobiła taki skok, ze az cieżko było uwierzyć, normalnie mozna z nia było porozmawiać.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Koalka świetne zdjęcie :) [emoji7]

Dziewczyny cwiczycie mięśnie Kegla? (Emka doczytalam to na Twoim suwaczku) :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Poczytałam dziś o pessarach i wygląda to na fajne rozwiązanie. W końcu zrozumiałam to co mój gin określił jako: cały czas sie tam leje. No, ale on i tak jest przeciwnikiem tego, więc najbliższe 10 tygodni spędzę tu gdzie teraz jestem [emoji45]

Jestem w 26 tygodniu ciąży

Do góry