reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Wspolczuje leżącym dziewczynom :(
Ja najbardziej bym się bała,ze umrę wtedy z głodu bo mój mąż gotować nie umie :)

Em ka wyniki rozumiem,ze były i są ok ? (Nie doczytalam chyba czegoś) a ten krążek to co to? Ten pessar?

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Tak wyniki na szczęście ok i tak ten krążek to ten pessar :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Juz mi założyli , założenie trwało max 3 minuty - póki co nic nie czuje , mam leżeć 2 h zeby sie dobrze zasklepil, i jutro po badaniu decyzja jesli sie ładnie ułożył to mnie wypisują i o tyle dobrze bo powiedział ze po to go założyli zebym wlasnie nie musiał leżeć cały czas wiec dobrze :) bo umowmy sie przy dziecku sie nie da... Joasia Ty jak fo robisz ?

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Em ka super że tak szybko to trwało :) ile taki pessar kosztował?
Oby wszystko już teraz było dobrze :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Em Ka fajnie że szybko decyzja podjęta, a nie jak u Izy.

Ja w sumie leżę 90% czasu. Wstaje na siku moje czy siku Zu. Jedzenie robi mąż, chyba, że go nie ma i słyszę "Zuzia głodna". A tak to budujemy na dywanie z duplo, czytamy książki, oglądamy bajki. Albo Zuzia gotuje cos w swojej kuchni i co chwile przynosi mi "jeść".
Ona dużo sie też zajmuje sobą choć kończy sie to najczęściej strasznym bałaganem. No i jeszcze miewa drzemke, choć dziś nie miała, bo była zajęta ubrankami z piwnicy.
Kąpie ją ja - w sensie tylko wymyje, bo siedzi z tatą potem. Ja jako czarny charakter myje głowę.

Jestem w 26 tygodniu ciąży

Emka super że tak szybko zadecydowali założyli i oby się trzymało jak trzeba..

Joasia podziwiam i Ciebie i córeczkę! Mój mały jest jednak dużo bardziej wymagajacy więc jednak całkowite leżenie odpada a i nosić czasem go muszę [emoji52]

Katerineczka pewnie jesteś już po wizycie a jak nie to trzymam kciuki![emoji6]

reklama
Aob Zuza chyba jednak odrobine jest starsza, a widzę że z miesiąca na miesiąc jest kolosalna różnica. Ona też chciała na ręce nieraz, ale odkąd wiem, że jestem w ciąży to nosiłam ją tyle co wieczorem z salonu do łóżka jak zasnęła na narożniku. A odkąd mam problem z tą szyjką to jak już jest taka prawie nieprzytomna to mowie jej choćmy do sypialni i tam już ostatecznie zasypia.
No jakoś trzeba to przetrwać.

Jestem w 26 tygodniu ciąży

Do góry