reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Wspolczuje leżącym dziewczynom :(
Ja najbardziej bym się bała,ze umrę wtedy z głodu bo mój mąż gotować nie umie :)

Em ka wyniki rozumiem,ze były i są ok ? (Nie doczytalam chyba czegoś) a ten krążek to co to? Ten pessar?

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Tak wyniki na szczęście ok i tak ten krążek to ten pessar :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Juz mi założyli , założenie trwało max 3 minuty - póki co nic nie czuje , mam leżeć 2 h zeby sie dobrze zasklepil, i jutro po badaniu decyzja jesli sie ładnie ułożył to mnie wypisują i o tyle dobrze bo powiedział ze po to go założyli zebym wlasnie nie musiał leżeć cały czas wiec dobrze :) bo umowmy sie przy dziecku sie nie da... Joasia Ty jak fo robisz ?

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Em ka super że tak szybko to trwało :) ile taki pessar kosztował?
Oby wszystko już teraz było dobrze :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Em Ka fajnie że szybko decyzja podjęta, a nie jak u Izy.

Ja w sumie leżę 90% czasu. Wstaje na siku moje czy siku Zu. Jedzenie robi mąż, chyba, że go nie ma i słyszę "Zuzia głodna". A tak to budujemy na dywanie z duplo, czytamy książki, oglądamy bajki. Albo Zuzia gotuje cos w swojej kuchni i co chwile przynosi mi "jeść".
Ona dużo sie też zajmuje sobą choć kończy sie to najczęściej strasznym bałaganem. No i jeszcze miewa drzemke, choć dziś nie miała, bo była zajęta ubrankami z piwnicy.
Kąpie ją ja - w sensie tylko wymyje, bo siedzi z tatą potem. Ja jako czarny charakter myje głowę.

Jestem w 26 tygodniu ciąży

Emka super że tak szybko zadecydowali założyli i oby się trzymało jak trzeba..

Joasia podziwiam i Ciebie i córeczkę! Mój mały jest jednak dużo bardziej wymagajacy więc jednak całkowite leżenie odpada a i nosić czasem go muszę [emoji52]

Katerineczka pewnie jesteś już po wizycie a jak nie to trzymam kciuki![emoji6]

reklama
Aob Zuza chyba jednak odrobine jest starsza, a widzę że z miesiąca na miesiąc jest kolosalna różnica. Ona też chciała na ręce nieraz, ale odkąd wiem, że jestem w ciąży to nosiłam ją tyle co wieczorem z salonu do łóżka jak zasnęła na narożniku. A odkąd mam problem z tą szyjką to jak już jest taka prawie nieprzytomna to mowie jej choćmy do sypialni i tam już ostatecznie zasypia.
No jakoś trzeba to przetrwać.

Jestem w 26 tygodniu ciąży

Do góry