reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Joasia jestem takiego zdania jak Ty, wiedzieli na co się piszą i mają taki sam zakres obowiązków jak lekarz przyjmujący prywatnie.

Właśnie dziewczyny kiedy zaczynacie częściej chodzić ? Ja mam teraz chodzić co 3tyg a później co 2.

Em ka głowa w dół? Rozumiem coś pod nogi żeby były wyżej ale nie tak całkiem po równi pochyłej nie dalabym rady tak zasnąć..
A spróbuję nie podkładać, dowiemy się 19.08

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Milagros u mnie chyba w 8mym miesiącu dopiero będą częstsze - co 2 tygodnie, a tak to co 4 cały czas. No i ja mam z ginem kontakt cały czas. Powiedział, że jakby co, to żeby pisać na fejsie. No i szpital w którym on pracuje ja mam 10 minut pieszo od domu.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do tego specjalisty najbliższy termin na 17 jest. Chyba na IP się wybiorę, w pon po weekendzie pewnie planowe przyjęcia i zamieszanie to innego dnia. Niech sprawdza dokładnie.
No właśnie ten mój lekarz jest prywatnie ale mam pakiet z medicoveru. Jestem pewna że gdybym za każdą wizytę jemu do ręki płaciła to by były częściej i z usg. Choć z drugiej strony to dobry lekarz. Nie wiem już czy IP czy jak nic tam nie wypatrza to jeszcze gdzieś prywatnie iść czy jak, ale się martwię. Jeszcze w okolicy blizny boli no i że ten II stopień dojrzałości.
Emka nie pale. Przy Julku też szybko się starzalo. Ale mój pali
Nie w domu ale jednak na balkonie czy gdzieś na spacerze to i tak coś takiego się czuje

Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze szyjki.
Moj dziec tez ma duza glowe i pomiary sa rozne jedne sa w terminie a inne o tydzien czy dwa do orzodu (jak w przypadku glowki).
Mam nadzieje ze bedzie zdrowy, a duza glowka to moze jego uroda. Ja tez mam duza. Mija chrzesnica takze i bratowej juz w czasie ciazy mowili na usg mowili ze Hania ma duza glowke. Nie ma co panikowac laski :-*

Ziemniaczek- co do Twoich wynikow to mi przy takich gin.powiedzial ze to uplawy mogly tak zanieczyscic mocz. Masz uplawy?

Dziewczynki co to się dzieje. Aż mnie wdryga jak sobie pomyślę o mojej pon. Wizycie. Trzymam za Was kciuki żeby się te szyjki uspokoiły a lekarze podejmowali tylko właściwe decyzje.

Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom

Princeseczka mam te upławy przezroczyste takie jak żel .
Ale infekcje pochwy nie mogę mieć bo biorę tabletki dopochwowe zapobiegające
A przed oddaniem próbki nie brałam z 4 dni tab żeby badanie dobrze wyszło
O higienie nie wspomnę przed.
Doddam jeszcze ze masz szew założony i infekcje murowane

Pterusinska gratki za udaną wizytę i zaglądaj częściej
Ziemniaczek fajnie że jest ok :) odzywaj się
Mamcia no weź, też bym była zielona[emoji14]
Emalka to odpoczywaj kochana
Em ka teraz doczytałam :/ trzymaj się mocno tam
K8sad super wagowo a jak samopoczucie psychiczne? Lepiej?
Iza co lekarz to inaczej gada :/ zwariować można
Milia to jedz i odpoczywaj. Nie czytaj już jak powiedziała że ok
Keejti ojjj nie martw się kochaniutka ale może szybciej skonsultuj niż za mc
Millagros super
Mi teraz już dał za 3 tyg a tak powiedział że po 32 tyg co 2 tyg ale to jeszcze dogadamy
Joasia ale super masz kontakt :)
Martini glukoza ok

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ojej dopiero weszłam a tu takie wieści. Em ka trzymaj się tam kochana, mam nadzieje ze zaśniesz w tej pozycji.kejti a kiedy najwcześniej móze być juz ten 2 stopień dojrzałości, i co może oznaczać ten przyrost na lozysku? Zobaczycie wszystkie dotrwamy do 36 tc. Mój ma wszystko mniejsze tylko kość udowa prawie w terminie, już się tak długo zamartwiam ze coraz bardziej zdaję sobie sprawę ze to bez sensu, wszystko będzie dobrze i u was i u mnie.

Do góry