mama-czwórki
Fanka BB :)
Linka, czekałam na info od Ciebie. Mam nadzieję, że maluszkowi brzuszek jednak podrośnie. Czytałam dzisiaj, że niska masa dziecka może być spowodowana zbyt mało kaloryczną dietą mamy. Liczyłaś kiedyś ile kalorii zjadasz? Co mówił lekarz o Twojej wadze? To łożysko oceniał na podstawie obrazu USG, czy tylko to jego przypuszczenia? Trzymam kciuki za Was bardzo mocno
Katerineczka- jeśli to tak wygląda, to faktycznie niewesoło. Ja przez jakiś czas miałam właśnie tachykardię ale jakoś minęło i nie dawało kompletnie żadnych objawów , może poza uczuciem kołatania. Miałam robiony holter ciśnieniowy i wtedy właśnie okazało się, że puls mam za szybki. Lekarz nawet żadnych tabsów mi wtedy nie przepisał . Potem to minęło.
Mam nadzieję, że Twojego maluszka ominie ta przypadłość
Katerineczka- jeśli to tak wygląda, to faktycznie niewesoło. Ja przez jakiś czas miałam właśnie tachykardię ale jakoś minęło i nie dawało kompletnie żadnych objawów , może poza uczuciem kołatania. Miałam robiony holter ciśnieniowy i wtedy właśnie okazało się, że puls mam za szybki. Lekarz nawet żadnych tabsów mi wtedy nie przepisał . Potem to minęło.
Mam nadzieję, że Twojego maluszka ominie ta przypadłość
Ostatnia edycja: