reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Linka mam nadzieję że wszystko jednak będzie ok :*

Mi obwód brzuszka zawsze wychodzi większy.
Joasia szkoda że musisz leżeć ale dla malucha wszystko :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziewczyny jeszcze siostra ta od Zuzi mi przesłała usg swoje z 28 tygodnia i sprawdzałam jak u niej te parametry powychodzily bo Zuzia malutka była ciągle ale nadrobić na koniec i urodziła się 3500 . No i tez brzuszek mniejszy miała i do tej pory jest szczuplutka :) wychodzi na to ze mój jest mniejszy troszkę od niej wszystko mniejsze główka , nóżki rączki i brzuszek ... narazie nie panikuje wezmę doczekam dwa tygodnie i jak nadal będzie malusi to skontaktuje się z Krk bo teraz to i tak pewnie ciężko tam przez te sdm .. siostra mówiła ze dzieci w prokocimiu nawet nie są na oddziały przyjmowane , a matki nie mogą odwiedzać dzieci bo jest zakaz ..

Joasia mój sklep ♡
Mi one nie smakują ale faktycznie 100%
No to odpoczywanie tylko jak z dzieckiem dać radę
Śliczne zdj
Linka no to teraz czekamy na dalsze wieści

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Linka widzę że straszne cyrki przez te dni młodzieży...ile one mają trwać ?

Ja już jestem po glukozie.jakos lepiej to wspominałam a teraz chyba przez że mala jest większa ciągle miałam gule w gardle i się powstrzymywalam zeby nie zwymiotować bo oczywiście przed nie byłabym sobą jakbym nie zwymiotowala -.-
Miałam iść do komisu ale nie dałam rady, ból brzucha jak na okres, jakby kamień w lewej pachwinie wzięłam nospe i leżę :/

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Joasia- śliczna buziulka.

Milagros- mnie tez mdliło chyba ze 2 godziny po tym paskudztwie. Wypiłam to dosłownie duszkiem, ale przez pierwsze pół godziny musiałam mocno się powstrzymywać i zajmować czymś myśli, żeby nie zwymiotować.

Linka-wstrzymane są planowe przyjęcia do szpitali, natomiast w nagłych przypadkach pomoc jest udzielana bez najmniejszych problemów. Jeśli chodzi o działanie konkretnej przychodni to musiałabyś tam dzwonić. Z dojazdem jako pacjentka ciężarna nie powinnaś mieć żadnego problemu tylko trzeba chyba drukować odpowiednią karteczkę- identyfikator upoważniający do wjazdu w strefę. Porównywałaś wielkość brzuszka maluszka z normami?

Cześć Dziewczyny! :)
W końcu udało mi się nadrobić wszystko na forum i wracam do Was, mam nadzieje z regularnym forumowaniem :p

Przede wszystkim gratuluję wizyt udanych i trzymam mocno kciuki by wszystkie dzieciaczki były zdrowe. :)
Jutro idziemy skontrolować czy z Hanią wszystko w porządku i czy ta olbrzymia torbiel jeszcze się nie powiększyła. A we wtorek czeka mnie test obciążenia glukozą.
Ale jestem dobrej myśli :)

Witam
FIRANA
Nie jestem juz w szpitalu wyszłam 3 tyg temu naładowana magnezem i jak narazie czuje się dobrze.
Powiem szczerze ze po wyjściu ze szpitala zero trafienia twardnienia brzucha ale niestety tylko z 3 dni później znowu to samo.
Ale najważniejsze że dobrze się czuje.
U mnie juz 26+2 pomału idzie do przodu.
Czekam do 30tc. Chociaż.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt.
A ja glukozę juz miałam tydzień temu nawet dobra była i nic mi po niej nie było.

reklama
To miała być normalna wizyta. Nic się nie działo. Aż do dziś rana. Przed samym wyjściem do lekarza poszłam soku a tu plama podbarwiona krwią. Zaraz się załamie.[emoji53] na 9.30 moja kolejka. Pewnie wyśle mnie do szpitala [emoji53] przytukanek nie było.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry