reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Linka mam nadzieję że wszystko jednak będzie ok :*

Mi obwód brzuszka zawsze wychodzi większy.
Joasia szkoda że musisz leżeć ale dla malucha wszystko :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziewczyny jeszcze siostra ta od Zuzi mi przesłała usg swoje z 28 tygodnia i sprawdzałam jak u niej te parametry powychodzily bo Zuzia malutka była ciągle ale nadrobić na koniec i urodziła się 3500 . No i tez brzuszek mniejszy miała i do tej pory jest szczuplutka :) wychodzi na to ze mój jest mniejszy troszkę od niej wszystko mniejsze główka , nóżki rączki i brzuszek ... narazie nie panikuje wezmę doczekam dwa tygodnie i jak nadal będzie malusi to skontaktuje się z Krk bo teraz to i tak pewnie ciężko tam przez te sdm .. siostra mówiła ze dzieci w prokocimiu nawet nie są na oddziały przyjmowane , a matki nie mogą odwiedzać dzieci bo jest zakaz ..

Joasia mój sklep ♡
Mi one nie smakują ale faktycznie 100%
No to odpoczywanie tylko jak z dzieckiem dać radę
Śliczne zdj
Linka no to teraz czekamy na dalsze wieści

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Linka widzę że straszne cyrki przez te dni młodzieży...ile one mają trwać ?

Ja już jestem po glukozie.jakos lepiej to wspominałam a teraz chyba przez że mala jest większa ciągle miałam gule w gardle i się powstrzymywalam zeby nie zwymiotować bo oczywiście przed nie byłabym sobą jakbym nie zwymiotowala -.-
Miałam iść do komisu ale nie dałam rady, ból brzucha jak na okres, jakby kamień w lewej pachwinie wzięłam nospe i leżę :/

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Joasia- śliczna buziulka.

Milagros- mnie tez mdliło chyba ze 2 godziny po tym paskudztwie. Wypiłam to dosłownie duszkiem, ale przez pierwsze pół godziny musiałam mocno się powstrzymywać i zajmować czymś myśli, żeby nie zwymiotować.

Linka-wstrzymane są planowe przyjęcia do szpitali, natomiast w nagłych przypadkach pomoc jest udzielana bez najmniejszych problemów. Jeśli chodzi o działanie konkretnej przychodni to musiałabyś tam dzwonić. Z dojazdem jako pacjentka ciężarna nie powinnaś mieć żadnego problemu tylko trzeba chyba drukować odpowiednią karteczkę- identyfikator upoważniający do wjazdu w strefę. Porównywałaś wielkość brzuszka maluszka z normami?

Cześć Dziewczyny! :)
W końcu udało mi się nadrobić wszystko na forum i wracam do Was, mam nadzieje z regularnym forumowaniem :p

Przede wszystkim gratuluję wizyt udanych i trzymam mocno kciuki by wszystkie dzieciaczki były zdrowe. :)
Jutro idziemy skontrolować czy z Hanią wszystko w porządku i czy ta olbrzymia torbiel jeszcze się nie powiększyła. A we wtorek czeka mnie test obciążenia glukozą.
Ale jestem dobrej myśli :)

Witam
FIRANA
Nie jestem juz w szpitalu wyszłam 3 tyg temu naładowana magnezem i jak narazie czuje się dobrze.
Powiem szczerze ze po wyjściu ze szpitala zero trafienia twardnienia brzucha ale niestety tylko z 3 dni później znowu to samo.
Ale najważniejsze że dobrze się czuje.
U mnie juz 26+2 pomału idzie do przodu.
Czekam do 30tc. Chociaż.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt.
A ja glukozę juz miałam tydzień temu nawet dobra była i nic mi po niej nie było.

reklama
To miała być normalna wizyta. Nic się nie działo. Aż do dziś rana. Przed samym wyjściem do lekarza poszłam soku a tu plama podbarwiona krwią. Zaraz się załamie.[emoji53] na 9.30 moja kolejka. Pewnie wyśle mnie do szpitala [emoji53] przytukanek nie było.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry