reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Joasia wspolczuje tego leżenia, ale czego się nie robi dla Maluszka. Trzymam kciuki żeby czas szybko zlecial, jak Ty sobie wtedy radzisz z Zuzią jak jesteś sama?
Dobrze ze chociaż wyniki moczu lepsze

Emalkadream bardxo dobry wynik

Mama czworki w ciąży tylko propanolol może mi dać no i dała, też mam nadzieje ze małemu to minie... mnie to mija od razu po ciazy

Linka a przepływy jeszcze powinni zbadać, lez na lewym boczku,

Milia Tak moja ginka jest w tym szpitalu w którym rodze, wtedy nie było problemu nic nie podważali, cc zrobili, teraz podobno już tak nie jest, są mniej skorzy do robienia cc w ogóle i podobno dla nich 1 cc to nie wyznacznik tego ze i 2 cc musi być.
Kejti to już 4,5 roku u mnie po cc wiec długo już. ..

reklama
Katerineczka do zuzi wstaje głównie żeby wyniesc siku, podetrzec pupe czy dać jej jeść, a tak to puzzle czy lego czy książki. Dzisiaj mąż chyba sobie bardziej wziął tą szyjke do serca więc nawet tego już robić nie będę.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

O linka to chyba dobre wiadomości? A lekarz bierze pod uwagę że źle zmierzył? Skonsultuj z lekarzami z Krk jeśli są lepsi. Mi przy julku jeden konowal wypatrzyl wodoglowie i dużo większą główkę niż powinna być a nic się nie potwierdziło. Jest pelno takich lekarzy tylko na papierku. Nie martw się :*

Joasia-wypoczywaj ile wlezie :-* czy na tym etapie taka slugosc szyjki jest za.mala? Czy chodzi o to ze zbyt szybko sie skraca?
Czekamy na zdjecia:-)

Nie ma całej buźki bo wtulona w łożysko, ale usta to chyba będą po mamusi.

1469562822257.jpg
1469562828165.jpg

Załączniki

• 1469562822257.jpg
    1469562822257.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 213
  • 1469562828165.jpg
    1469562828165.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 220
Ja też dzisiaj miałam wizytę.
Linka u mnie brzuszek małej jest o tydz. mniejszy niż powinien być, norma to 2 tyg. w jedną lub drugą stronę. Tylko mi w prenatalnych wyszło ryzyko wystąpienia hipotrofii płodu dlatego mój lekarz pilnuje jak rośnie małej brzuszek. Na razie nie kazał się martwic bo ja jestem drobna i mała też może taka być. Kolejna wizyta za 3 tyg już z ktg, jak nic się nie zmieni to dostanę leki.

reklama
Już nadgonilam zaległości.
Linka na pewno wszystko będzie dobrze i dzidziuś rośnie ale powolutku. Ale wszystko trzeba skontrolować i to profesjonalnie.
Ja mam wizytę za tydzień w poniedziałek i mam nadzieję że wszystko ok bo w ostatnim czasie sobie pofolgowalam z wysiłkiem fizycznym. Kg u mnie srednio +2 kg/m-c a jem jak przed ciążą
Basen zaliczyłam i jak na razie ok więc myślę że faktycznie jest czysto.

Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry