reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Joasia wspolczuje tego leżenia, ale czego się nie robi dla Maluszka. Trzymam kciuki żeby czas szybko zlecial, jak Ty sobie wtedy radzisz z Zuzią jak jesteś sama?
Dobrze ze chociaż wyniki moczu lepsze

Emalkadream bardxo dobry wynik

Mama czworki w ciąży tylko propanolol może mi dać no i dała, też mam nadzieje ze małemu to minie... mnie to mija od razu po ciazy

Linka a przepływy jeszcze powinni zbadać, lez na lewym boczku,

Milia Tak moja ginka jest w tym szpitalu w którym rodze, wtedy nie było problemu nic nie podważali, cc zrobili, teraz podobno już tak nie jest, są mniej skorzy do robienia cc w ogóle i podobno dla nich 1 cc to nie wyznacznik tego ze i 2 cc musi być.
Kejti to już 4,5 roku u mnie po cc wiec długo już. ..

reklama
Katerineczka do zuzi wstaje głównie żeby wyniesc siku, podetrzec pupe czy dać jej jeść, a tak to puzzle czy lego czy książki. Dzisiaj mąż chyba sobie bardziej wziął tą szyjke do serca więc nawet tego już robić nie będę.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

O linka to chyba dobre wiadomości? A lekarz bierze pod uwagę że źle zmierzył? Skonsultuj z lekarzami z Krk jeśli są lepsi. Mi przy julku jeden konowal wypatrzyl wodoglowie i dużo większą główkę niż powinna być a nic się nie potwierdziło. Jest pelno takich lekarzy tylko na papierku. Nie martw się :*

Joasia-wypoczywaj ile wlezie :-* czy na tym etapie taka slugosc szyjki jest za.mala? Czy chodzi o to ze zbyt szybko sie skraca?
Czekamy na zdjecia:-)

Nie ma całej buźki bo wtulona w łożysko, ale usta to chyba będą po mamusi.

1469562822257.jpg
1469562828165.jpg

Załączniki

• 1469562822257.jpg
    1469562822257.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 216
  • 1469562828165.jpg
    1469562828165.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 223
Ja też dzisiaj miałam wizytę.
Linka u mnie brzuszek małej jest o tydz. mniejszy niż powinien być, norma to 2 tyg. w jedną lub drugą stronę. Tylko mi w prenatalnych wyszło ryzyko wystąpienia hipotrofii płodu dlatego mój lekarz pilnuje jak rośnie małej brzuszek. Na razie nie kazał się martwic bo ja jestem drobna i mała też może taka być. Kolejna wizyta za 3 tyg już z ktg, jak nic się nie zmieni to dostanę leki.

reklama
Już nadgonilam zaległości.
Linka na pewno wszystko będzie dobrze i dzidziuś rośnie ale powolutku. Ale wszystko trzeba skontrolować i to profesjonalnie.
Ja mam wizytę za tydzień w poniedziałek i mam nadzieję że wszystko ok bo w ostatnim czasie sobie pofolgowalam z wysiłkiem fizycznym. Kg u mnie srednio +2 kg/m-c a jem jak przed ciążą
Basen zaliczyłam i jak na razie ok więc myślę że faktycznie jest czysto.

Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry