reklama
linka1985
Fanka BB :)
Basienka ja z drugim synem miałam taką pomyłkę hahaha miała córka być do końca wiec wszystko różowe miałam do 6 miesiąca chodził ubrany na różowo moja mama jak wynieśli go to się wyparla bo czeka na wnuczkę ... z tym ze tamta lekarka pozostawia wiele do życzenia ....
Ja dziś idę na szybka wizytę i zapisze się prywatnie na usg odrazu bo w czerwcu ostatni raz miałam
Mama 4 sądzę że ujście zaczyna puszczac , ale to normalne jest u nas ja w 4 ciąży chodziłam z rozwarciem na 2 palce ... i urodziłam po terminie
Ja dziś idę na szybka wizytę i zapisze się prywatnie na usg odrazu bo w czerwcu ostatni raz miałam
Mama 4 sądzę że ujście zaczyna puszczac , ale to normalne jest u nas ja w 4 ciąży chodziłam z rozwarciem na 2 palce ... i urodziłam po terminie
emalkadream
Słyszałam o takich historiach znajomej się 3 razy zmieniała płeć. Dobrze że sa tylko 2 płci do wyboru [emoji6]
Miałam jechać dziś na pobranie Ale jakas rozmemlana jestem i zanim się zabrałam to już po 8 było. [emoji23] jutro pójdę. Wizyta w czwartek.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam jechać dziś na pobranie Ale jakas rozmemlana jestem i zanim się zabrałam to już po 8 było. [emoji23] jutro pójdę. Wizyta w czwartek.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
linka1985
Ja po wizycie l4 tylko do 8 dostałam ... jutro mam podejść do niego na usg , pobrał mi materiał na gbs , waga stoi od miesiąca wymacal brzuch i kazał jutro przyjść na usg bo dzieciątko małe bardzo , i zmierzyć szyjkę chce dokładnie no i ze brzuch bardzo nisko jest juz ... eh zobaczymy co jutro powie po usg
Keejti-93
Linka gbs już? Jak ten czas leci
A na którą masz usg?
Ale to aż szok że w tych czasach takie pomyłki się jeszcze zdazaja. Ja mam zdjęcia warg sromowych z kilku perspektyw nie ma mowy o pomylce
Ja dziś wyniki odebrałam i wszystko git glukoza też. A tsh 2.26 to dobrze?
A na którą masz usg?
Ale to aż szok że w tych czasach takie pomyłki się jeszcze zdazaja. Ja mam zdjęcia warg sromowych z kilku perspektyw nie ma mowy o pomylce
Ja dziś wyniki odebrałam i wszystko git glukoza też. A tsh 2.26 to dobrze?
linka1985
Keejti powiedział ze pobiera juz bo podejrzewa ze plod nie przybiera na wadze a długo czeka się na wynik mam dzwonić jutro o 10 rano to mi powie na którą przyjść ...
Basienkaaa87
tez jestem w szoku że te pomyłki sie jeszcze zdażaja
Keejti co do tsh to jest to jeszcze w normie w II trymestrze, ale moze Twoj gin zawsze miec inne zdanie:-) jesli wczesniej sie nie leczylas to pewnie kaze sprawdzac tylko.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
linka1985
Keejti chodzi o to ze nie tyje nic od ponad miesiąca brzuch nie rośnie i macal naciskał brzuch jak leżałam na kozetce i mówi że bardzo malutkie dziecko jest , i że podejrzewa ze plod nie przybiera no i ze gbs pobieramy i żebym jutro podeszła na usg ja tych naszych lekarzy nie bardzo słucham wiec się nie przejmuje zbytnio tym co mówi pójdę jutro na usg bo i tak chciałam a jak coś nie tak bedzie to znowu pojadę tam do specjalistów do Krk a nie tu