reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Basienka ja z drugim synem miałam taką pomyłkę hahaha miała córka być do końca wiec wszystko różowe miałam do 6 miesiąca chodził ubrany na różowo :) moja mama jak wynieśli go to się wyparla bo czeka na wnuczkę ... z tym ze tamta lekarka pozostawia wiele do życzenia ....

Ja dziś idę na szybka wizytę i zapisze się prywatnie na usg odrazu bo w czerwcu ostatni raz miałam

Mama 4 sądzę że ujście zaczyna puszczac , ale to normalne jest u nas :) ja w 4 ciąży chodziłam z rozwarciem na 2 palce ... i urodziłam po terminie ;)

Słyszałam o takich historiach znajomej się 3 razy zmieniała płeć. Dobrze że sa tylko 2 płci do wyboru [emoji6]
Miałam jechać dziś na pobranie Ale jakas rozmemlana jestem i zanim się zabrałam to już po 8 było. [emoji23] jutro pójdę. Wizyta w czwartek.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po wizycie l4 tylko do 8 dostałam ... jutro mam podejść do niego na usg , pobrał mi materiał na gbs , waga stoi od miesiąca wymacal brzuch i kazał jutro przyjść na usg bo dzieciątko małe bardzo , i zmierzyć szyjkę chce dokładnie no i ze brzuch bardzo nisko jest juz ... eh zobaczymy co jutro powie po usg

Linka gbs już? Jak ten czas leci
A na którą masz usg?

Ale to aż szok że w tych czasach takie pomyłki się jeszcze zdazaja. Ja mam zdjęcia warg sromowych z kilku perspektyw nie ma mowy o pomylce :)

Ja dziś wyniki odebrałam i wszystko git glukoza też. A tsh 2.26 to dobrze?

Keejti powiedział ze pobiera juz bo podejrzewa ze plod nie przybiera na wadze a długo czeka się na wynik mam dzwonić jutro o 10 rano to mi powie na którą przyjść ...

Keejti co do tsh to jest to jeszcze w normie w II trymestrze, ale moze Twoj gin zawsze miec inne zdanie:-) jesli wczesniej sie nie leczylas to pewnie kaze sprawdzac tylko.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A no to git, mój ogólnie nie kazał robić jeśli nigdy nie miałam problemów a tak naprawdę nigdy nie badalam

Linka na jakiej podstawie on tak uważa? Bo jakiś tak dziwnie bez usg podejrzewać

reklama
Keejti chodzi o to ze nie tyje nic od ponad miesiąca brzuch nie rośnie i macal naciskał brzuch jak leżałam na kozetce i mówi że bardzo malutkie dziecko jest , i że podejrzewa ze plod nie przybiera no i ze gbs pobieramy i żebym jutro podeszła na usg ja tych naszych lekarzy nie bardzo słucham wiec się nie przejmuje zbytnio tym co mówi pójdę jutro na usg bo i tak chciałam a jak coś nie tak bedzie to znowu pojadę tam do specjalistów do Krk ;) a nie tu

Do góry