reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

To pewnie normalne, tym bardziej jak się jeszcze nie czuje ruchów to oczekiwanie na usg ciągnie się strasznie :) Normalne, że się martwimy. Jak widzę serduszko to już jestem najszczęśliwsza na świecie.

reklama
Mamusia też tak mam, pomimo, że ruchy czuję, ale jednak nie non stop i zawsze ten strach jest, no chyba że fika w poczekalni :)

Gaga, mam nadzieję i trzymam kciuki, żeby to była tylko formalność, myślę, że jakby była poważnie zaniepokojona lekarka, to nie czekałaby aż skończą się ŚDM, korki korkami, ale wolałaby to wcześniej sprawdzić.

Mamo czwórki, wspaniałe wiadomości! :) Gratuluję synka :)

Milagros, czyli dziś już miałaś wizytę u endo? I jak?

Pterusińska, Karola, gratki :)

Ja już po;)
Chłopak na milion procent!!!! ;) I co z tego, że trzeci syn! Bardzo bardzo się cieszę!!!! Gin tylko przyłożył głowice do brzucha a na ekranie klejnoty w całej okazałości ;);) Aż się uśmieliśmy na głos, że nic a nic się nie kryje. Wszystko pokazywał bardzo ładnie- w normie. Waga nie imponuje 350 g a my już 20+6 i wynika, że będzie średniak ale z tego się akurat cieszę. Łatwiej będzie rodzic;);)

Martini wstydliwe dziecko bedziesz miala :)
Strzelam ze cora haha :)

Jostyna moze maly pozniej cos nadrobi a jak nie to latwiej bedzie wlasbie rodzic hihi ;)

Netta to sie usmialam ze smierdzacych nog choc Tobie pewnie nie bylo do smiechu :)
Co do infekcji fajnie ze masz cos jednorazowego bo te wszystkie tabletki tez mnie draznily bo czesciowo wylatywaly ehh... ja poza ciaza nihdy nic nie mialam za to w ciazy nadrabiam z infekcjami i chorobami heh..

reklama
Do góry