reklama
Pterusinska
Fanka BB :)
Dziewczyny ja tak szybciutko.
My już po badaniach, Hania zdrowa, 100% dziewczynka.
568gram szczęścia
I kolejne zdjęcie do albumu, tym razem mała z kciukiem w buzi
Na dniach postaram się nadrobić zaległości na forum.
Trzymam kciuki za wizyty
My już po badaniach, Hania zdrowa, 100% dziewczynka.
568gram szczęścia
I kolejne zdjęcie do albumu, tym razem mała z kciukiem w buzi
Na dniach postaram się nadrobić zaległości na forum.
Trzymam kciuki za wizyty
Załączniki
gaga92
ja już też po wizycie mały waży 366 g i już się obrócił teraz jest głókowo nie mam wyraźnych zdjęć choć jest ich chyba 11 ale wszystkie czarno białe spróbuje później z płytki zrobić zdj telefonem z nagrań 3D. wszystko jest prawie w porządku no właśnie to prawie tzn jeszcze nic nie wiadomo bo nie mogła znaleźć prawidłowego obrazu trzech naczyń śródpiersia wszystkie inne aorta, przewód tętniczy, spływ żył głównych no ogólnie wszystko inne dobrze. powiedziała mi żebym się nie martwiła bo nie wiadomo czy coś jest nie tak czy to przez ułożenie dzidziusia ale że trzeba to sprawdzić bo z serduszkiem nie ma żartów a siedziałam w tym gabinecie prawie godzinę. muszę zrobić echo serca płodu, moja gin ma mi załatwić wizytę w szpitalu w Krakowie gdzie ona też pracuje i mówiła że chce zrobić tak żeby było na NFZ i że postara się z początkiem sierpnia żeby już było po światowych dniach młodzieży. Ma do mnie dzwonić jak coś załatwi
teraz się boje o mojego malutkiego jak nie wiem :'(
teraz się boje o mojego malutkiego jak nie wiem :'(
Joasia_1986
Gaga92 współczuję stresu, ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze.
Mój gin bardzo długo celował w serduszko. Na prawdę nie jest taka prosta sprawa go dobrze zbadać. Fajnie, że doktorka nie zostawia Cie z tym samej i pomoże załatwić to echo.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój gin bardzo długo celował w serduszko. Na prawdę nie jest taka prosta sprawa go dobrze zbadać. Fajnie, że doktorka nie zostawia Cie z tym samej i pomoże załatwić to echo.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
diabliczka00
Ziemniaczku dobrze że już tam jesteś
Karola jeszcze raz gratki sisiorka i udanej wizyty
Pterusinska gratki córci a zdj super
Gaga no to Ci zostawiła myślenie jak nie wiem...
Kiedy Ci to sprawdzi teraz?
Super z tym echem na NFZ
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Karola jeszcze raz gratki sisiorka i udanej wizyty
Pterusinska gratki córci a zdj super
Gaga no to Ci zostawiła myślenie jak nie wiem...
Kiedy Ci to sprawdzi teraz?
Super z tym echem na NFZ
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Gaga ns pewno jest w porządku ale sprawdzić dokladnie trzeba. Oby Ci lipiec zleciał szybko
Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom
linka1985
Gaga niech lekarka wpisze ci skierowanie na rozrywka 24 a .. na polowkowe , wystarczy ze wpisze nieprawidłowości , że nie może tego znaleźć tam są świetni lekarze jak chcesz mogę ci dać numer telefonu .. zadzwonisz jutro i położna napeq o znajdzie termin... to jest w Krk tam gdzie ja jeździłam wadę serca u Zuzi wyłapać juz w 12 tygodniu , jeśli coś tfu tfu miało by być nie tak odpowiednio cie pokieruja i załatwia poród itd przy bardzo dobrych lekarzach
Dodam że z tamtą cie nie wypuszcza do puki niebędących mieć pewności ze jest wszystko ok bądź w druga stronę i nie zostawia z niczym i watpliwosciami
Dodam że z tamtą cie nie wypuszcza do puki niebędących mieć pewności ze jest wszystko ok bądź w druga stronę i nie zostawia z niczym i watpliwosciami
Ostatnia edycja:
gaga92
Diabliczka mówiła ze umowi mi wizytę z początkiem sierpnia żeby już było po tych światowych dniach młodzieży
Linka mam na tej kartce właśnie nieprawidłowości tylko ze ona mnie chce umówić tam gdzie ona sama pracuje czyli na ujastku ja wiem że to jest świetna doktorka i jej ufam a jak ona sama będzie mi wizytę umawiać to też na pewno tam inaczej będą na mnie patrzeć jako jej pacjentke
Linka mam na tej kartce właśnie nieprawidłowości tylko ze ona mnie chce umówić tam gdzie ona sama pracuje czyli na ujastku ja wiem że to jest świetna doktorka i jej ufam a jak ona sama będzie mi wizytę umawiać to też na pewno tam inaczej będą na mnie patrzeć jako jej pacjentke
Ziemniaczek
Pterusinska Karola gratuluję zdrowych maluszków
Gaga głowa do góry wszystko będzie dobrze.
Gaga głowa do góry wszystko będzie dobrze.
reklama
mama-czwórki
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny.
Gaga- u mnie też lekarka nie mogła tych naczyń wczoraj namierzyć, musiała się nieźle nagimnastykować i próbować kilkdziesiąt razy , żeby się udało. Maluch był źle ułożony, i dopiero jak go poszturchała trochę, przekręcił się i naczynia stały się widoczne
Jeśli chodzi o echo serca na Ujastku to mega POLECAM, robią je na zmianę 2 lekarki. Jedna to Beata Radzymińska - Chruściel- bardzo dokładna i uprzejma lekarka. Robiła Zosi kilkakrotnie echo serca, zawsze dokładnie wszystko tłumaczyła i przede wszystkim po tym jak okazało się, że Zosiula ma ubytek w przegrodzie spokojnie i bardzo cierpliwie odpowiedziała na wszystkie pytania, wyjaśniła nam wszystko bardzo dokładnie. Jedna z lekarek jest teraz na urlopie i niestety terminy są dopiero na sierpień, nawet prywatnie.Życzę Ci z całego serca , żeby wszystko było w porządku, gdyby jednak tak nie było , to nie ma się co zbytnio nastawiać, że tam jakoś super pomogą. Mój gin. przez wiele lat był tam z-cą ordynatora,nadal tam pracuje a na badania w związku z ciążą powikłaną toxo kierował jednak gdzie indziej- do Szpitala Uniwersyteckiego na Kopernika. Ujastek niestety nie ma nawet porządnej poradni patologii ciąży, za to mają świetny oddział noworodkowy o pierwszym stopniu referencyjności. Specjalizują się w prowadzeniu wcześniaczków. Zdradzisz sekret jak się nazywa Twoja lekarka? Kilku lekarzy stamtąd kojarzę, dlatego pytam
Wiem, że w Utramedica w Krakowie też można zrobić prywatnie,nie ma raczej kolejek tylko to niestety koszt ok. 300zł
Gaga- u mnie też lekarka nie mogła tych naczyń wczoraj namierzyć, musiała się nieźle nagimnastykować i próbować kilkdziesiąt razy , żeby się udało. Maluch był źle ułożony, i dopiero jak go poszturchała trochę, przekręcił się i naczynia stały się widoczne
Jeśli chodzi o echo serca na Ujastku to mega POLECAM, robią je na zmianę 2 lekarki. Jedna to Beata Radzymińska - Chruściel- bardzo dokładna i uprzejma lekarka. Robiła Zosi kilkakrotnie echo serca, zawsze dokładnie wszystko tłumaczyła i przede wszystkim po tym jak okazało się, że Zosiula ma ubytek w przegrodzie spokojnie i bardzo cierpliwie odpowiedziała na wszystkie pytania, wyjaśniła nam wszystko bardzo dokładnie. Jedna z lekarek jest teraz na urlopie i niestety terminy są dopiero na sierpień, nawet prywatnie.Życzę Ci z całego serca , żeby wszystko było w porządku, gdyby jednak tak nie było , to nie ma się co zbytnio nastawiać, że tam jakoś super pomogą. Mój gin. przez wiele lat był tam z-cą ordynatora,nadal tam pracuje a na badania w związku z ciążą powikłaną toxo kierował jednak gdzie indziej- do Szpitala Uniwersyteckiego na Kopernika. Ujastek niestety nie ma nawet porządnej poradni patologii ciąży, za to mają świetny oddział noworodkowy o pierwszym stopniu referencyjności. Specjalizują się w prowadzeniu wcześniaczków. Zdradzisz sekret jak się nazywa Twoja lekarka? Kilku lekarzy stamtąd kojarzę, dlatego pytam
Wiem, że w Utramedica w Krakowie też można zrobić prywatnie,nie ma raczej kolejek tylko to niestety koszt ok. 300zł