reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Martini w poprzednich ciążach dopiero na połówkowych się dowiedziałam, dzisiaj również połówkowe i potwierdzone na 100%. Cierpliwości;) ;)

Dziewczyny bardzo sie cieszę z udanych wizyt !! Gratuluje !

Gaga dobrze ze lekarka reaguje szybko to dobrze rokuje gdyby było cos mega poważnego to od razy ny Cie położyła w szpitalu a tak moze byc cos co da sie wyleczyć albo samo sie unormuje do czasu porodu spokojnie ;* wiem ze łatwo sie mowi a strach robi i tak swoje ale trzeba byc dobrej myśli!

Apropo infekcji to tez ostatnio słyszałam ze te wkładki i płynu do higieny intymnej to najgorsze zło jakie moze byc ...

MartiniM obstawiam laseczkę hehe wstydliwe z reguły sa - chyba ze zrobi Wam taki nr jak u nas :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Gratuluję udanych wizyt i zdrowych dzieciaczkow[emoji3]

Martini może Cię zmartwie ale moja koleżanka do samego porodu nie znała płci bo mała sie nie chciała pokazać. Ona sama przeczuwala dziewczynkę ale na usg nie potwierdzono do samego końca.[emoji12]

Dziewczyny ja juz sama sie smieje do siebie z tego ze taki uparciuch :p oby nie bylo pozniej tez takie na przekor hehe. No coz jutro moze bede miala Wam cos wiecej do powiedzenia. Na poczatku bylam pewna chlopca , a teraz coraz czesciej obstawiam dziewczynke :) a i coraz bardziej dopuszczam juz ta mysl ze dowiem sie przy porodzie - bede bardziej przec zeby szybciej urodzic hehe :D

Ja też jeszcze nie wiem, czy syn czy córa, ale połówkowe w poniedziałek więc może się ujawni ;)
Swoją drogą koleżanka ze studiów całą ciążę czekała na syna, a jest Oliwia ;)

Ja i tak planuje co do ciuszkow kupic na poczatek w miare unisex bo i tak na 100% bede pewna jak urodze, ale tak do brzuszka i o tym czlowieczku lepiej byloby sie zwracac jakby juz wiadomo kto :)

MartiniM - tak jest najrozsądniej ;)
Też już chciałabym wiedzieć kto tam we mnie siedzi, póki co zwane Małe ew. Okruszek (to się samo jakoś pojawiło na początku;)) Pozostaje uzbroić się w cierpliwość, ot co :)

reklama
Przepraszam ze dopiero teraz, ale źle się dziś czuje.

Zrobiła mi babka usg tarczycy coś tam delikatnie jest ale ogólnie dobrze wygląda. Dostałam leki. Za miesiąc kontrola i mam zrobić te przeciwciała bo teraz zapomniałam jak to się nazywa.
Ogólnie była bardzo zła ze teraz ginekolog wmawia się że nie trzeba badać tarczycy. Podejrzewa Hashimoto ale póki co tym się nie martwię..
Jutro mam wizytę u swojej lekarz. Trochę pewnie tam posiedze.
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny :*

Do góry