reklama
Joasia_1986
Fanka BB :)
Mojej koleżance około 30stego tygodnia powiedział ten sam gin co mi już w 16stym, bo tak długo się ukrywał.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
EM Ka
Dziewczyny bardzo sie cieszę z udanych wizyt !! Gratuluje !
Gaga dobrze ze lekarka reaguje szybko to dobrze rokuje gdyby było cos mega poważnego to od razy ny Cie położyła w szpitalu a tak moze byc cos co da sie wyleczyć albo samo sie unormuje do czasu porodu spokojnie ;* wiem ze łatwo sie mowi a strach robi i tak swoje ale trzeba byc dobrej myśli!
Apropo infekcji to tez ostatnio słyszałam ze te wkładki i płynu do higieny intymnej to najgorsze zło jakie moze byc ...
MartiniM obstawiam laseczkę hehe wstydliwe z reguły sa - chyba ze zrobi Wam taki nr jak u nas
Gaga dobrze ze lekarka reaguje szybko to dobrze rokuje gdyby było cos mega poważnego to od razy ny Cie położyła w szpitalu a tak moze byc cos co da sie wyleczyć albo samo sie unormuje do czasu porodu spokojnie ;* wiem ze łatwo sie mowi a strach robi i tak swoje ale trzeba byc dobrej myśli!
Apropo infekcji to tez ostatnio słyszałam ze te wkładki i płynu do higieny intymnej to najgorsze zło jakie moze byc ...
MartiniM obstawiam laseczkę hehe wstydliwe z reguły sa - chyba ze zrobi Wam taki nr jak u nas
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Gratuluję udanych wizyt i zdrowych dzieciaczkow[emoji3]
Martini może Cię zmartwie ale moja koleżanka do samego porodu nie znała płci bo mała sie nie chciała pokazać. Ona sama przeczuwala dziewczynkę ale na usg nie potwierdzono do samego końca.[emoji12]
Martini może Cię zmartwie ale moja koleżanka do samego porodu nie znała płci bo mała sie nie chciała pokazać. Ona sama przeczuwala dziewczynkę ale na usg nie potwierdzono do samego końca.[emoji12]
MartiniM
Dziewczyny ja juz sama sie smieje do siebie z tego ze taki uparciuch oby nie bylo pozniej tez takie na przekor hehe. No coz jutro moze bede miala Wam cos wiecej do powiedzenia. Na poczatku bylam pewna chlopca , a teraz coraz czesciej obstawiam dziewczynke a i coraz bardziej dopuszczam juz ta mysl ze dowiem sie przy porodzie - bede bardziej przec zeby szybciej urodzic hehe
nalcia
Zaciekawiona BB
Ja też jeszcze nie wiem, czy syn czy córa, ale połówkowe w poniedziałek więc może się ujawni
Swoją drogą koleżanka ze studiów całą ciążę czekała na syna, a jest Oliwia
Swoją drogą koleżanka ze studiów całą ciążę czekała na syna, a jest Oliwia
nalcia
Zaciekawiona BB
MartiniM - tak jest najrozsądniej
Też już chciałabym wiedzieć kto tam we mnie siedzi, póki co zwane Małe ew. Okruszek (to się samo jakoś pojawiło na początku) Pozostaje uzbroić się w cierpliwość, ot co
Też już chciałabym wiedzieć kto tam we mnie siedzi, póki co zwane Małe ew. Okruszek (to się samo jakoś pojawiło na początku) Pozostaje uzbroić się w cierpliwość, ot co
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Przepraszam ze dopiero teraz, ale źle się dziś czuje.
Zrobiła mi babka usg tarczycy coś tam delikatnie jest ale ogólnie dobrze wygląda. Dostałam leki. Za miesiąc kontrola i mam zrobić te przeciwciała bo teraz zapomniałam jak to się nazywa.
Ogólnie była bardzo zła ze teraz ginekolog wmawia się że nie trzeba badać tarczycy. Podejrzewa Hashimoto ale póki co tym się nie martwię..
Jutro mam wizytę u swojej lekarz. Trochę pewnie tam posiedze.
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny :*
Zrobiła mi babka usg tarczycy coś tam delikatnie jest ale ogólnie dobrze wygląda. Dostałam leki. Za miesiąc kontrola i mam zrobić te przeciwciała bo teraz zapomniałam jak to się nazywa.
Ogólnie była bardzo zła ze teraz ginekolog wmawia się że nie trzeba badać tarczycy. Podejrzewa Hashimoto ale póki co tym się nie martwię..
Jutro mam wizytę u swojej lekarz. Trochę pewnie tam posiedze.
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny :*