reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Mama czwórki Iwona Hankus

Na razie pocieszam się tym ze wszytko inne jest prawidłowe ale i tak stres jest :'(

reklama
jeszcze Wam dodam mojego Maluszka bo na tej płytce były też zdj

Załączniki

• USG_0001.JPG
    USG_0001.JPG
    37,3 KB · Wyświetleń: 113
  • USG_0002.JPG
    USG_0002.JPG
    36 KB · Wyświetleń: 128
  • USG_0003.JPG
    USG_0003.JPG
    69,9 KB · Wyświetleń: 133
Karola dowod na plec masz konkretny :-) ja z Niko tez mam niezle zdj jajeczek haha :-)

Pterusinska super ze tez juz masz pewnosc:-) panna duza Ci rosnie :-)

Gaga wierze i mam nadzieje ze Ty tez ze to tylko niekorzystne ulozenie dziecka czy moze gorszy sprzet dlatego nie widac wszystkiego.. ale co najwazniejsze gin masz konkretna! troche tylko dlugo bedziesz czekac... a zdjecia super! glowa do gory kochana :-*

Aob ja bardzo wierzę ale już ten nie pokój zostaje, najgorszy był pierwszy szok teraz już na spokojnie przemyślałam wszystko, wydaje mi się, że jakby się coś działo bardzo niepokojącego to by nie czekała do sierpnia z echem

wkleiłabym Wam jeszcze filmik ale nie umiem :/

Karola gratuluję chłopa, Pterusinska dziewczyny :)
Gaga super, że wszystko dobrze i mam nadzieję, że po prostu nie mogła ich znaleźć. Ale super, że Cię nie zostawiła z tym.

U mnie też wszystko w porządku, wyniki mam dobre a córeczkę widziałam tylko chwilkę bo za dwa tygodnie będę miała dokładne usg, wczoraj lekarz tylko podglądnął serduszko i tętno.
Karola i Ptrusinska gratulacje!
Gaga mam nadzieje, że to przez złe ułożenie dzidziusia nie udało się dokładnie sprawdzi, ale dobrze że lekarz nie zbagatelizował tego.

Dokładnie, na każdej wizycie moje serce się zatrzymuje dopóki nie zobaczę, że Mała się rusza i bije jej serduszko, lekarz się śmieje, że mu w końcu na zawał tam padnę.

reklama
Do góry