reklama
aob66
Moderatorka
Karola dowod na plec masz konkretny :-) ja z Niko tez mam niezle zdj jajeczek haha :-)
Pterusinska super ze tez juz masz pewnosc:-) panna duza Ci rosnie :-)
Gaga wierze i mam nadzieje ze Ty tez ze to tylko niekorzystne ulozenie dziecka czy moze gorszy sprzet dlatego nie widac wszystkiego.. ale co najwazniejsze gin masz konkretna! troche tylko dlugo bedziesz czekac... a zdjecia super! glowa do gory kochana :-*
Pterusinska super ze tez juz masz pewnosc:-) panna duza Ci rosnie :-)
Gaga wierze i mam nadzieje ze Ty tez ze to tylko niekorzystne ulozenie dziecka czy moze gorszy sprzet dlatego nie widac wszystkiego.. ale co najwazniejsze gin masz konkretna! troche tylko dlugo bedziesz czekac... a zdjecia super! glowa do gory kochana :-*
gaga92
Fanka BB :)
Aob ja bardzo wierzę ale już ten nie pokój zostaje, najgorszy był pierwszy szok teraz już na spokojnie przemyślałam wszystko, wydaje mi się, że jakby się coś działo bardzo niepokojącego to by nie czekała do sierpnia z echem
wkleiłabym Wam jeszcze filmik ale nie umiem :/
wkleiłabym Wam jeszcze filmik ale nie umiem :/
diabliczka00
U mnie też wszystko w porządku, wyniki mam dobre a córeczkę widziałam tylko chwilkę bo za dwa tygodnie będę miała dokładne usg, wczoraj lekarz tylko podglądnął serduszko i tętno.
Karola i Ptrusinska gratulacje!
Gaga mam nadzieje, że to przez złe ułożenie dzidziusia nie udało się dokładnie sprawdzi, ale dobrze że lekarz nie zbagatelizował tego.
Karola i Ptrusinska gratulacje!
Gaga mam nadzieje, że to przez złe ułożenie dzidziusia nie udało się dokładnie sprawdzi, ale dobrze że lekarz nie zbagatelizował tego.
aob66
Moderatorka
Mamusia grunt ze serduszko bije jak trzeba :-)
reklama
Priinceseczka
Mamusia mam to samo... jak podlacza usg to wstrzymuje oddech a za chwile naplywaja mi lzy szczescia do oczu