reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Milagros ja od 7 lat mam Hashimoto i w ciazy niestety potrafie miec skok tsh od 0,3 do 3,5 a biore dawke 125. Bylebys brala regularnie lek i bedzie dobrze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Milagros no wlasnie z tymi lekarzami tak jest ze jak ma jakis film ze trzeba cos czy czegos nie.trzeba to nie wygrasz.. ale chyba kazdy ma jakis minus... oby teraz sie unormowalo..

Kciuki za wizyty :-)

Aob ogólnie moja lekarka każe badać tsh, ja miałam tego pecha że byłam u niej świeżo po sympozjum na którym mówili im ze tarczyca nie ma już znaczenia na ciążę i nie zaznaczyła go na kartce tylko słownie mi przekazała że decyzja należy do mnie, i ogólnie poinformowała A ja zapomniałam...

Agulek mam brać trzy dni 25mg, później włączyć 50, i później 50i 75co drugi dzień, mam rozpisane na kartce z datami od kiedy co i jak.
Mam nadzieję że będzie dobrze :-)

Aob gratuluje!

Milagros wazne ze ft3 i ft4 w normie. Tsh zbijesz i pozniej bedziesz widziala jaka dawka jest odpowiednia ale trzeba to kontrolowac, ja ostatnio co 2 tyg bo niestety znow hustawka i skok do ponad 3. Chyba takie uroku ciazy:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Naprawdę wspaniala wiadomosc dla mnie :-)
tu mamy takie tylko zdjecia buzki

Najpierw jak zaslaniala sie a pozniej juz lepiej bylo widac :-)

1467978268-1d1mld.jpeg

1467978284-1d1mld.jpeg

Do góry