reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Jestem juz w szpitalu . Z badań robili mi posiew z szyjki mocz krew usg dopochwowe. Lekarz mówi ze macica miękką nie szyjka dziwne ale tak powiedziałem . Przyjęli mnie bardziej miło i z chęcią. Pamiętaj mnie z ostatnio co byłam. Wyniki później .o wyniki się nie martwię bo zawsze mam dobre t tylko zawsze ta szyjki. Nie znoszę słowa szyją.
Izunia ja do ciebie napisałam na tym innym forum
Mama 4 śliczna fotka ja też mam podobną ale ja nie mogę coś wysłać
Śliczny dzidziuś.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki

iza..... trzymam ciągle kciuki :(

mama 4- a ja foteczke widzę i synuś bardzo piękny :)
ziemniaczek dobrze że jestes teraz pod stałą opieką lekarzy....

Izunia glowa do gory, mamy tu wiele przykladow ,ze nie zawsze jest tak paskudnie jak lekarze mowia...Mojej kuzynce u dziecka tyle powaznych chorob wypowiadali i w zasadzie cos minimalnego tam sie sprawdzilo,ale naprawde to nic w porownaniu z tym co jej nagadali !

Iza tez poszłabym do jakiegos ktory założy ... No sorry to nie jest 30 tydzień by rodzic wcześniaki tu za duze ryzyko ;/ powinni dać Cie do szpitala bez dwoch zdań od razu bo tam faktycznie poleżysz w domu wiemy jak jest ... I założyć cos!
A i taj pewnie urodzisz po terminie - zobaczysz :) mogę przyjąć zakłady ;p

Mama4 cudowne wiadomosci :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Iza ja również jestem zdania żeby sprawdzić U innego lekarza. Wierzę że będzie dobrze :*

Gratuluję mama czwórki dobrych wieści :)

Mnie endokrynolog dziś nie przyjęła,ale przyjmie mnie w czwartek przed pierwszą pacjentka :) W piątek wizyta akurat U mojej prowadzącej :)

Hej[emoji4]

Przepraszam ze Was ostatnio zaniedbuje ale no normalnie nie mam czasu. Szybka relacja z polowkowych. Pomiary wyszły książkowe maluch zdrowy no i moje przeczucia mnie nie mylily, będzie chłopak[emoji1] Po cichu liczyliśmy na dziewczynkę ale mój M jak zobaczył na ekranie jak mały szalał to się wzruszył. Także już jesteśmy w nim zakochani[emoji38]

reklama
Do góry