reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Jestem juz w szpitalu . Z badań robili mi posiew z szyjki mocz krew usg dopochwowe. Lekarz mówi ze macica miękką nie szyjka dziwne ale tak powiedziałem . Przyjęli mnie bardziej miło i z chęcią. Pamiętaj mnie z ostatnio co byłam. Wyniki później .o wyniki się nie martwię bo zawsze mam dobre t tylko zawsze ta szyjki. Nie znoszę słowa szyją.
Izunia ja do ciebie napisałam na tym innym forum
Mama 4 śliczna fotka ja też mam podobną ale ja nie mogę coś wysłać
Śliczny dzidziuś.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki

iza..... trzymam ciągle kciuki :(

mama 4- a ja foteczke widzę i synuś bardzo piękny :)
ziemniaczek dobrze że jestes teraz pod stałą opieką lekarzy....

Izunia glowa do gory, mamy tu wiele przykladow ,ze nie zawsze jest tak paskudnie jak lekarze mowia...Mojej kuzynce u dziecka tyle powaznych chorob wypowiadali i w zasadzie cos minimalnego tam sie sprawdzilo,ale naprawde to nic w porownaniu z tym co jej nagadali !

Iza tez poszłabym do jakiegos ktory założy ... No sorry to nie jest 30 tydzień by rodzic wcześniaki tu za duze ryzyko ;/ powinni dać Cie do szpitala bez dwoch zdań od razu bo tam faktycznie poleżysz w domu wiemy jak jest ... I założyć cos!
A i taj pewnie urodzisz po terminie - zobaczysz :) mogę przyjąć zakłady ;p

Mama4 cudowne wiadomosci :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Iza ja również jestem zdania żeby sprawdzić U innego lekarza. Wierzę że będzie dobrze :*

Gratuluję mama czwórki dobrych wieści :)

Mnie endokrynolog dziś nie przyjęła,ale przyjmie mnie w czwartek przed pierwszą pacjentka :) W piątek wizyta akurat U mojej prowadzącej :)

Hej[emoji4]

Przepraszam ze Was ostatnio zaniedbuje ale no normalnie nie mam czasu. Szybka relacja z polowkowych. Pomiary wyszły książkowe maluch zdrowy no i moje przeczucia mnie nie mylily, będzie chłopak[emoji1] Po cichu liczyliśmy na dziewczynkę ale mój M jak zobaczył na ekranie jak mały szalał to się wzruszył. Także już jesteśmy w nim zakochani[emoji38]

reklama
Do góry