reklama
diabliczka00
Fanka BB :)
Firana super że udana wizyta, czyli dzidziol dzisiaj nurkuje
Aob dobrze że nie urosło
Spoko podchodzi jak nie ba czczo i nie przejmować się dużym wynikiem heh
Ziemniaczku odzywaj się na głównym do Nas cały czas . Opowiadaj jakie babeczki ,co zajadasz itp Trzymam mocno kciuki kochana ♡
Koalka gratki za udaną wizytę a wstydnis niedługo się ujawni
Martini tego Ci życzę
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Aob dobrze że nie urosło
Spoko podchodzi jak nie ba czczo i nie przejmować się dużym wynikiem heh
Ziemniaczku odzywaj się na głównym do Nas cały czas . Opowiadaj jakie babeczki ,co zajadasz itp Trzymam mocno kciuki kochana ♡
Koalka gratki za udaną wizytę a wstydnis niedługo się ujawni
Martini tego Ci życzę
Iza02083
Dziękuję za kciuki ale nie jest dobrze byłam u dwuch ginekologów. Leżałam plackiem tydzień a dzisiaj wychodzi że szyjka znowu się skróciła o pół cm ;( ja już nie wiem co mam robić ;( pessera mówi zeby nie zakładać bo jest im przeciwny, szwów narazie też nie,szpital nie..mam lezec i czekać..a jak za dwa tyg bedzie jeszcze gorzej to do szpitala ..dadzą sterydy na przyspieszenie rozwoju ploc małego ..za jakie grzechy ? ;(
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
mama-czwórki
Trzymaj się Izuś kochana. Masz do lekarza zupełne i całkowite zaufanie? Jeśli nie to idź do innego gina i skonsultuj dzisiejszą decyzję.
Całym sercem jestem z Tobą. Uszka do góry, musi być dobrze. Musisz spróbować być silną dla maluszka. Twój stres i zamartwiania na pewno nie pomagają. Wiem jakie to trudne ale spróbuj myśleć pozytywnie.
Całym sercem jestem z Tobą. Uszka do góry, musi być dobrze. Musisz spróbować być silną dla maluszka. Twój stres i zamartwiania na pewno nie pomagają. Wiem jakie to trudne ale spróbuj myśleć pozytywnie.
emalkadream
Iza trzymaj się ciepło.
Uszy i nogi do góry. Musi być dobrze.
Uszy i nogi do góry. Musi być dobrze.
Joasia_1986
Iza zobaczysz że będzie dobrze. W moim szpitalu w ogóle nie zakładają passara ani szwów. Z resztą ja to bym nawet nie chciała, bo to i tak trzeba leżeć czy z tym czy bez tego. Powyżej 1 cm to i tak nie jest źle. Ja poznałam dziewczyny co leżały z 0,5cm lub mniej i wyleżały do bezpiecznego terminu i dłużej. Będzie dobrze. Zobaczysz.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
diabliczka00
Izuś trzymaj się , musi być dobrze kochana. Dzidzia są radę i Ty. Nie stresuj się tylko myśl pozytywnie ♡
Mamcia stresuje się ...coś już wiesz?
Mamcia stresuje się ...coś już wiesz?
reklama
nika2000
Iza trzymaj się! Tak jak dziewczyny piszą moze skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem jesli masz jakiekolwiek watpliwości odnosnie pessara.
Bierzesz jakaś luteine?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Bierzesz jakaś luteine?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app