reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Firana super że udana wizyta, czyli dzidziol dzisiaj nurkuje :)
Aob dobrze że nie urosło :)
Spoko podchodzi jak nie ba czczo i nie przejmować się dużym wynikiem heh
Ziemniaczku odzywaj się na głównym do Nas cały czas . Opowiadaj jakie babeczki ,co zajadasz itp Trzymam mocno kciuki kochana ♡
Koalka gratki za udaną wizytę a wstydnis niedługo się ujawni
Martini tego Ci życzę :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję za kciuki ale nie jest dobrze :( byłam u dwuch ginekologów. Leżałam plackiem tydzień a dzisiaj wychodzi że szyjka znowu się skróciła o pół cm ;( ja już nie wiem co mam robić ;( pessera mówi zeby nie zakładać bo jest im przeciwny, szwów narazie też nie,szpital nie..mam lezec i czekać..a jak za dwa tyg bedzie jeszcze gorzej to do szpitala ..dadzą sterydy na przyspieszenie rozwoju ploc małego ..za jakie grzechy ? ;(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymaj się Izuś kochana. Masz do lekarza zupełne i całkowite zaufanie? Jeśli nie to idź do innego gina i skonsultuj dzisiejszą decyzję.
Całym sercem jestem z Tobą. Uszka do góry, musi być dobrze. Musisz spróbować być silną dla maluszka. Twój stres i zamartwiania na pewno nie pomagają. Wiem jakie to trudne ale spróbuj myśleć pozytywnie.

Iza zobaczysz że będzie dobrze. W moim szpitalu w ogóle nie zakładają passara ani szwów. Z resztą ja to bym nawet nie chciała, bo to i tak trzeba leżeć czy z tym czy bez tego. Powyżej 1 cm to i tak nie jest źle. Ja poznałam dziewczyny co leżały z 0,5cm lub mniej i wyleżały do bezpiecznego terminu i dłużej. Będzie dobrze. Zobaczysz.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Izuś trzymaj się , musi być dobrze kochana. Dzidzia są radę i Ty. Nie stresuj się tylko myśl pozytywnie ♡
Mamcia stresuje się ...coś już wiesz?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Iza trzymaj się! Tak jak dziewczyny piszą moze skonsultuj to jeszcze z innym lekarzem jesli masz jakiekolwiek watpliwości odnosnie pessara.
Bierzesz jakaś luteine?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry