reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dodaje zdjęcia bo sama sobie przestaje wierzyć.
uploadfromtaptalk1467656947982.jpg
uploadfromtaptalk1467656953344.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1467656947982.jpg
    uploadfromtaptalk1467656947982.jpg
    51 KB · Wyświetleń: 305
  • uploadfromtaptalk1467656953344.jpg
    uploadfromtaptalk1467656953344.jpg
    63,9 KB · Wyświetleń: 308
reklama
Princeseczka też tak myślę bo mój mąż zna ta dziewczynę która robiła pierwsze badanie, teraz mi mówi i ze ona się uczy tam dopiero, jakąś znajoma ze szkoły... Ale to samo mi powiedzieli w placówce

Dokładnie jeśli to praktykantka to może się pomyliła. Ale to dobrze, że jest mniejsze. Tylko czy tego ona nie robiła przypadkiem? Swoją drogą dziwne takie rzeczy, jakaś kontrola powinna być.

Emka gratuluję!

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.
Ja raczej się nie wybiorę bo nie będę miała co zrobić z Julkiem

Mama czwórki oj miałaś dużo szczęścia, że udało się jeszcze znaleźć wolny termin, super :)
Milagros no widzisz, czyli ten wynik to musiał być błąd w laboratorium bo nie ma możliwości żeby była aż tak ogromna różnica,
Karosznurek gratulacje synka, już duży chłopak z niego :)

Emalka Keejti Aob gratki dziewuszki ♡
Iza Karosznurek gratki chłopczyka ♡
Ivi gratki ♡ stopa ♡
Koalka niepotrzebny stres ale uszy do góry , teraz Ty i dzidzia najważniejsi ♡
Ewa boziu jakie cudne zdj ♡♡♡♡♡
K8sad super że ok ♡ witaj wśród chlopaczkow i nie smuc maleńka :* masz brygadena fest
Joasia gratki udanej wizyty ♡
I chlopaczka. Piękne zdjęcie
Apnoe nie przemeczaj się
Mamcia super szyjka i łożysko ♡
Karola a to psikusa Ci robi :)
Ziemniaczku dobrze że stoi w miejscu no i Plus za że coś w końcu chce robić
Millagris spokojnie dadzą leki i spadnie. Możliwe że to tylko przez ciążę , potem może się wyrównać . Ja też miałam dosyć wysokie w pierwszej ciąży i od tamtej pory ciągle biorę leki. Przedtem nigdy nie badalam. Dobrze ze powtorzylas ale swoją drogą nie chce myśleć o innych ludziach i ich wynikach :/
Em ka gratki chłopczyka i wagi ♡
Basienka bardzo polecam te przedłużki super się sprawdzają

Gratki wszystkim i zdroweczka ♡

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Milagros kurcze niepotrzebny stres, powinni to jakoś kontrolować jednak. ..

Może zrób w innym labo?

Gratuluję udanych wizyt :)

Laboratorium powinno zrobić na swój koszt za tydzień kolejny pomiar moim zdaniem. Coś jest nie tak. Ale błąd ludzki to raczej małe szanse. Raczej błąd przy kalibracji maszyny. Tego przecież nie oznacza się ręcznie.

Nie zmienia to jednak faktu że wynik i tak poza normą dla ciężarnych i wymaga kontroli [emoji53]i pewnie leków [emoji53]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
gratuluje wczorajszych wizyt :-) a za dzisiejsze terzymam kciuki &&&

ja juz dzis bylam i jak to u tego gin bywa tylko spr czy ok i tyle.. nadal nic nie uroslo miedzy nogami :-) a szyjki nie mierzyl ale mowi ze troche krotka..
a i ten gin na glukoze powiedzial ze nie musze byc na czczo! ale i tak nic nie.bede jadla bo wole sie nie stresowac niepotrzebnie zbyt duzym wynikiem..

Do góry