reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
dziewczyny a jak dzidzia urodzi się większa... to te przedłużki do body nie sprawdzą się ? Może któaś używała?
Zdjęcie poniżej

Załączniki

• przedluzaczd body.jpg
    przedluzaczd body.jpg
    103 KB · Wyświetleń: 107
Powodzenia na wizytach :)

Basia słabo nie chciałabym tego używać ...

A tak tak wiem ze jeszcze czas na obrot , trochę spanikowałam bo syna miałam od początku głowa w dół :)

Linka no nie pocieszylas:)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Powodzenia dziewczyny.

Udało mi się dosłownie rzutem na taśmę zarejestrować na połówkowe na NFZ na jutro. U mnie wskazania są ewidentne, ale wiedziałam, że w Szpitalu Uniwersyteckim jest długi okres oczekiwania na badanie i uprzedzałam o tym lekarza, on na to, ze spokojnie mamy jeszcze czas. Wystawił mi skierowanie dopiero w czwartek, w piątek nie sposób się było tam dodzwonić. Dziś się udało i co się okazało, że nie mam szans na USG przed 23 tygodniem:no2: Uprzejma Pani dała mi jednak namiary do 2 innych placówek, które tez robią na NFZ i fart chciał, ze dziś jakaś kobieta zrezygnowała z jutrzejszego badania i jutro o 14 mamy USG w Volumedzie. Doczytałam , że robią tam też 3D/4D ale zbytnio się nie zastanawiam biorąc pod uwagę , że to jednak na NFZ. Już zaczynam się stresować....

emka gratuluje synka! ja ciebie może lekko pociesze, może nie;) mój pierwszy ur.4 dni po terminie i waga 3600, drugi urodzony 6 dni przed i waga 4kg ;) hihi nie wiem od czego to zleży...a i pierwszy poród był krótszy a drugi dwa razy dłuższy;)

Mama 4 farciara z Ciebie ;)

U mnie tez jakoś na ostatnia chwile, wczesniej panie w recepcji nie chciały mnie zapisać jak byłam w klinice, a jak zadzwoniłam kiedy mi kazaly to powiedziały ze juz nie ma miejsc. Oj byłam zła, wcisnęły mnie na jakiś ostatni wolny termin na 8 rano, wiec jak sie zdecyduje jechać dopiero w sobotę to czeka mnie pobudka o 4 rano.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Odebrałam dziś wyniki, i śmiać mi się chce.
Tsh 5,95
Ft3 2.62 norma 2,6-4.5
Ft4 1,11 norma 0.8-1.3
Przez dwa dni spadło tsh o prawie 5?
Badanie robione w tym samym laboratorium.

Do góry