reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Ziemniaczek bardzo Ci współczuję ale ważne że zareagował :)
Gratuluję wszystkim zdrowych dzidzi
:)

Ja dziś odebrałam wyniki, dziewczyny moje tsh to 10,650 :O Idę we wtorek prosić o przyjęcie bez rejestracji...

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
O matko ... Ja mialam 4.120 i juz panikowalam . Bralas leki?

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Milagros podobnie mnie to zaskoczyło dwa tygodnie temu. Endokrynolog od razu zalecił komplet badań i po ich otrzymaniu 50 eutyroxu dziennie. Za miesiac do ponownego zbadania tsh.

Ginekolog mnie uspokajal że na tym momencie nie jest to aż tak groźne jak w pierwszym trymestrze.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Emalka nawet nie chce myśleć jakie było w 1trymestrze i jakie skutki może mieć... słyszałam o większym tsh ale nigdy nie w takich wartościach przynajmniej nikt znajomy nie mial.
Bardzo się stresuje, zobaczymy czy ta lekarka mnie wgl przyjmie we wtorek

22. Nie brałam nigdy leków i nigdy nie miałam problemów z tarczyca.
Pójdę w poniedziałek zrobić jeszcze ft3 i ft4. Żeby pójść z czymś więcej we wtorek.

Idz odrazu do gabinetu popros lekarza bo znajac zycie bd Cie w okienku odsylac jak mnie. Tez nigdy nie mialam problemow zaczęły sie w ciazy. Przed wizyta odrazu zrobilam ft3 i ft4 i na ta chorobe hasimoto

Milagros teraz juz bylo minelo i nie masz sie.co winic.. ja nigdy nie mialam zadnych problemow z tarczyca to sie nie wypowiadan ale o takim wyniku jeszcze od nikogo nie slyszlam... ureguluja i bedzie dobrze :*

ja za to pierwszy raz w zyciu mam tak niska hemoglobine bo 12,6 :-) wiem wiem ze to i tak dobra ale ja mialam 2 mies temu cos ponad 15 i w sumie 13,5-14,5 to u mnie standard... hematokryt tez troche ponizej i sie zastanawiam czy to dalej bedzie mi spadac... bo anemia to ostatnia rzecz ktora bym sie spodziewala...

Dzieki dziewczyny za rady, będę próbowała się wcisnąć choćbym miała siedzieć tam 5h, a w międzyczasie staram się o namiary na kogoś innego

Aob mi hemoglobina też spada, hematokryt to samo i teraz jeszcze erytrocyty :/

Emalka nawet nie chce myśleć jakie było w 1trymestrze i jakie skutki może mieć... słyszałam o większym tsh ale nigdy nie w takich wartościach przynajmniej nikt znajomy nie mial.
Bardzo się stresuje, zobaczymy czy ta lekarka mnie wgl przyjmie we wtorek

No co Ty niektore kobiety nie maja pojecia o tym ze tsh zle i rodzs nieswiadome. Pozatym chyba bylas na polowkowym prawda? W 1 trymestrze jest niebezpieczne dziecko od któregoś tyg juz jego tarczyca funkcjonuje . nie martw sie

reklama
Milagros a moze spróbuj poszukać jutro prywatnie jakiegoś endokrynologa. Albo nie wiem czy masz taka mozliwosc skontaktuj sie z ginem prowadzącym ciaze... A robiłaś na poczatku ciazy i tak ci skoczyło?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry