My bardzo cieszymy się z chłopców, ale jak rozmawialiśmy o dzieciach jeszcze za czasów narzeczeństwa to marzyła nam się córka... Pozostanie więc raczej w marzeniach...i snach bo dwa razy mi się podczas tej ciąży śniła córka- więc bylam nastawiona na córkę...ale los sam decyduje
reklama
dominika02100
Fanka BB :)
Emka gratulacje chłopczyka i udanej wizyty.
Faktycznie przewaga chlopczykow ja coś przeczuwam dziewczynkę.
Jostyna zazdroszczę ekspresowych porodów mój trwał ponad 25 godzin też wywolywany bo odeszły mi wody wcześniej.
Basienka Diabliczka gratulaxje chlopczykow. Super zdjęcie dzidzia Basienka. Dzisiaj jakiś chlopczykowy dzień ja jutro na wizytę ciekawe czy się dowiem co i jak
Faktycznie przewaga chlopczykow ja coś przeczuwam dziewczynkę.
Jostyna zazdroszczę ekspresowych porodów mój trwał ponad 25 godzin też wywolywany bo odeszły mi wody wcześniej.
Basienka Diabliczka gratulaxje chlopczykow. Super zdjęcie dzidzia Basienka. Dzisiaj jakiś chlopczykowy dzień ja jutro na wizytę ciekawe czy się dowiem co i jak
no wlasnie u mnie na prenatalnych jeden gin. mwil ze prawdop. chłopak, a ostatnio na usg moj gin. mowił że chyba dziewczynka. W sobotę rano połówkowe to się okaże. Ja tylko chciałabym żeby dzidziuś był zdrowyZastanawiam się czy w druga stronę też to działa...tzn jak wcześniej mówione, że chłopak to czy ostatecznie może być z tego baba
EM Ka
Możliwe / na forum z cząsow porodu 1 syna 2 koleżanki miały mieć chłopca a jednak sa dziewczynki swoją droga animka jest jedna z nich .
Ziemniaczek
Cześć dziewczyny. Ja już po wizycie. 20 t i 6 dni. Jest chłopczyk na bank. Waży 380 g. Gin mówił że waga jest w normie ale ja zastanawiam się czy jednak nie za mało bo niektóre wasze dzidzie maja po dużo więcej. Miałam robione 3d. Nie wiem jak wstawić fotkę może ktoras podpowie. Następna wizyta 27 czerwca to połówkowe. Ja chodzę do g. Co 2 tyg i za każdym razem widzę bobaska
diabliczka00
Em ka z tymi dziewczynkami to już tak jest że może coś wyskoczyć . Szok na pewno
Karola gratki wizyty i chlopaczka
Basienka tak sikał Przy pierwszym oboje chcieliśmy córkę a okazał się syn. Teraz bym nie zamieniła. Jednak przy drugim liczyłam na tą dziewczynkę ...
Odnośnie imienia to ciężka sprawa [emoji3]bo przy pierwszej wybraliśmy dopiero dzień czy dwa po urodzeniu [emoji48]
Jostynka mi też śniła a sny odwrotnie interpretujemy
Ziemniaczek gratki chłopaka. Mi też przeszło to przez myśl jak tylko powiedział wagę, ale to indywidualna przecież sprawa
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Karola gratki wizyty i chlopaczka
Basienka tak sikał Przy pierwszym oboje chcieliśmy córkę a okazał się syn. Teraz bym nie zamieniła. Jednak przy drugim liczyłam na tą dziewczynkę ...
Odnośnie imienia to ciężka sprawa [emoji3]bo przy pierwszej wybraliśmy dopiero dzień czy dwa po urodzeniu [emoji48]
Jostynka mi też śniła a sny odwrotnie interpretujemy
Ziemniaczek gratki chłopaka. Mi też przeszło to przez myśl jak tylko powiedział wagę, ale to indywidualna przecież sprawa
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Priinceseczka
Jostyna-u nas bylo ze chlopak a na ostatnirj wozycie powoedzial ze dziewczynka ale jak zapytalam "jak to dziewczynka?mial byc chlopak"to pojezdzil glowica i za chwile wylonil sie siusiak
EM Ka
Diaboliczka na pewno sa plusy posiadania dwoch synów - beda mieli przynajmniej więcej wspólnych tematów zainteresowań ale az strach celować w 3'dziewczynke hehe
reklama
EM Ka
Kciuki za wizyty