reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

u mnie też siusiaczek :)

Załączniki

• synek.jpg
    synek.jpg
    133,9 KB · Wyświetleń: 111
reklama
Gratuluje wizyt i synków :)

Diabliczka, jak u Ciebie?

Ja raz na spacerze opaliłam sobie ramiona i też byłam w łaty...

Kciuki za jutro :)

reklama
Basienko zdj cudowne ♡♡♡ gratki synka

Ja po wizycie. Wszystko dobrze a nawet bardzo ♡♡♡ Położona dzidzia poprzecznie . Łożysko na ścianie tylnej ale poza ryzykiem przodowanoa także już bez stresu...ufff
Mój czar prysł na dziewczynkę ,chociaż od początku wiedziałam że będzie chłopak ale jednak skrycie jeszcze się marzyło...
Nie mam normalnych zdj buźki tylko pomiarowe ,ale przez parę minut mój bąbelek patrzył, machał rączkami i uśmiechał się ♡♡♡ Potem zaczął ssać kciuk i pić wodę a na końcu sikał[emoji14]Od razu pokazał siusiaka tak jak Sz w pierwszej ciąży . Cieszę się że zdrowy ale ukłucie lekkie jest...♡♡♡♡ waga 325 ♡ a ja nie przytyłam przez mc nic aż gin sie lekko zaniepokoił. Ogolnie jem ale też wydaje mi się że mało ,chociaż małż twierdzi że ciągle lodówka pusta :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry