reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Aob nje chcesz wiedzieć jaki szok przeżyliśmy :) bo przeciez 2 chlopakow mówiło ze dziewczynka bedzie :)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :)

Diabliczka czyli tez facio:) to dzis dzień na chlopakow ewidentnie /)

Basia super zdj :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Wysyp chłopaków mamy, pewnie u mnie tez potwierdzi sie, ze chłopak, ale to jeszcze 3 tygodnie.
Super, że wszystko dobrze, że dzieciaczki rosną i przybierają.
Basienka zdjecie małego akrobaty świetne, takie super wyraźne, ja nigdy takiego nie miałam.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Basienko - mega fota napatrzec sie nie moglam , jaki akrobata :D
Faktycznie ,ze wysyp chlopakow, ja tez przeczuwam ,ze bedzie chlopiec, chociaz coraz wieksza ochote mam bardziej na slodkie - tylko ze nie wiem czy jest sens w to wierzyc :)

MartiniM ja jadłam tylko słodycze.... mięso, ogóry, kwaśne mogłoby nie istnieć.
Cera mi się pogorszyła- o nie było osoby która by nie powiedziała- córka!! A tu taki psikuś :)

diabliczka siusiał?? serio :D ihihihihii . Rozumiem to lekkie ukłucie... U mnie 1 dziecko, ale też czułam że jednak córeczka... Myślałaś już o imieniu :) ? ]

Emka 2 ginkologów mowiło że dziewczynka??

MartiniM nje polecam / ja uwierzyłam bo inne objawy niz z synem , i dwoch lekarzy wczesniej mówiło ze raczej dziewczynka a tu bum chłopak :)

Basia ale mowi prawdopodobne :)
Zreszta ten sam ktory dzie potwierdził chłopaka na poprzednich badaniach mowil ze w takim przypadku to 80% dziewczynki nawet wróciliśmy do zdj z ramach badan:) no i mój prowadzący niespełna 3 tygodnie temu dlatego sie nastawiłam na laske a tu bedzie lasek:)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Zastanawiam się czy w druga stronę też to działa...tzn jak wcześniej mówione, że chłopak to czy ostatecznie może być z tego baba;);) mój gin powiedział ze na połówkowym będzie jeszcze potwierdzać na 100% ale torbe było widać,wiec się zastanawiam, czy jednak może się coś zmienić...;)
Diabliczka gratuluje synka;)

reklama
Do góry