reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Aob nje chcesz wiedzieć jaki szok przeżyliśmy bo przeciez 2 chlopakow mówiło ze dziewczynka bedzie
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt
Diabliczka czyli tez facio to dzis dzień na chlopakow ewidentnie /)
Basia super zdj
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt
Diabliczka czyli tez facio to dzis dzień na chlopakow ewidentnie /)
Basia super zdj
nika2000
Wysyp chłopaków mamy, pewnie u mnie tez potwierdzi sie, ze chłopak, ale to jeszcze 3 tygodnie.
Super, że wszystko dobrze, że dzieciaczki rosną i przybierają.
Basienka zdjecie małego akrobaty świetne, takie super wyraźne, ja nigdy takiego nie miałam.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Super, że wszystko dobrze, że dzieciaczki rosną i przybierają.
Basienka zdjecie małego akrobaty świetne, takie super wyraźne, ja nigdy takiego nie miałam.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Basienkaaa87
MartiniM ja jadłam tylko słodycze.... mięso, ogóry, kwaśne mogłoby nie istnieć.
Cera mi się pogorszyła- o nie było osoby która by nie powiedziała- córka!! A tu taki psikuś
diabliczka siusiał?? serio ihihihihii . Rozumiem to lekkie ukłucie... U mnie 1 dziecko, ale też czułam że jednak córeczka... Myślałaś już o imieniu ? ]
Emka 2 ginkologów mowiło że dziewczynka??
Cera mi się pogorszyła- o nie było osoby która by nie powiedziała- córka!! A tu taki psikuś
diabliczka siusiał?? serio ihihihihii . Rozumiem to lekkie ukłucie... U mnie 1 dziecko, ale też czułam że jednak córeczka... Myślałaś już o imieniu ? ]
Emka 2 ginkologów mowiło że dziewczynka??
EM Ka
MartiniM nje polecam / ja uwierzyłam bo inne objawy niz z synem , i dwoch lekarzy wczesniej mówiło ze raczej dziewczynka a tu bum chłopak
Basia ale mowi prawdopodobne
Zreszta ten sam ktory dzie potwierdził chłopaka na poprzednich badaniach mowil ze w takim przypadku to 80% dziewczynki nawet wróciliśmy do zdj z ramach badan no i mój prowadzący niespełna 3 tygodnie temu dlatego sie nastawiłam na laske a tu bedzie lasek
Basia ale mowi prawdopodobne
Zreszta ten sam ktory dzie potwierdził chłopaka na poprzednich badaniach mowil ze w takim przypadku to 80% dziewczynki nawet wróciliśmy do zdj z ramach badan no i mój prowadzący niespełna 3 tygodnie temu dlatego sie nastawiłam na laske a tu bedzie lasek
Zastanawiam się czy w druga stronę też to działa...tzn jak wcześniej mówione, że chłopak to czy ostatecznie może być z tego baba mój gin powiedział ze na połówkowym będzie jeszcze potwierdzać na 100% ale torbe było widać,wiec się zastanawiam, czy jednak może się coś zmienić...
Diabliczka gratuluje synka
Diabliczka gratuluje synka
reklama
Iza02083
Mój się śmieje że jak wyjdzie dziewczynka to wychowa jak swoje[emoji14]on to marzy o chłopaku, że piłkarz i takie tam
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom