reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Aob nje chcesz wiedzieć jaki szok przeżyliśmy :) bo przeciez 2 chlopakow mówiło ze dziewczynka bedzie :)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :)

Diabliczka czyli tez facio:) to dzis dzień na chlopakow ewidentnie /)

Basia super zdj :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Wysyp chłopaków mamy, pewnie u mnie tez potwierdzi sie, ze chłopak, ale to jeszcze 3 tygodnie.
Super, że wszystko dobrze, że dzieciaczki rosną i przybierają.
Basienka zdjecie małego akrobaty świetne, takie super wyraźne, ja nigdy takiego nie miałam.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Basienko - mega fota napatrzec sie nie moglam , jaki akrobata :D
Faktycznie ,ze wysyp chlopakow, ja tez przeczuwam ,ze bedzie chlopiec, chociaz coraz wieksza ochote mam bardziej na slodkie - tylko ze nie wiem czy jest sens w to wierzyc :)

MartiniM ja jadłam tylko słodycze.... mięso, ogóry, kwaśne mogłoby nie istnieć.
Cera mi się pogorszyła- o nie było osoby która by nie powiedziała- córka!! A tu taki psikuś :)

diabliczka siusiał?? serio :D ihihihihii . Rozumiem to lekkie ukłucie... U mnie 1 dziecko, ale też czułam że jednak córeczka... Myślałaś już o imieniu :) ? ]

Emka 2 ginkologów mowiło że dziewczynka??

MartiniM nje polecam / ja uwierzyłam bo inne objawy niz z synem , i dwoch lekarzy wczesniej mówiło ze raczej dziewczynka a tu bum chłopak :)

Basia ale mowi prawdopodobne :)
Zreszta ten sam ktory dzie potwierdził chłopaka na poprzednich badaniach mowil ze w takim przypadku to 80% dziewczynki nawet wróciliśmy do zdj z ramach badan:) no i mój prowadzący niespełna 3 tygodnie temu dlatego sie nastawiłam na laske a tu bedzie lasek:)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Zastanawiam się czy w druga stronę też to działa...tzn jak wcześniej mówione, że chłopak to czy ostatecznie może być z tego baba;);) mój gin powiedział ze na połówkowym będzie jeszcze potwierdzać na 100% ale torbe było widać,wiec się zastanawiam, czy jednak może się coś zmienić...;)
Diabliczka gratuluje synka;)

reklama
Do góry