reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Diabliczka akurat moje sny się zawsze idealnie sprawdzają, nigdy nie interpretowałam odwrotnie więc teraz moje zdziwienie. Wcześniejsze ciąze tez wyśniłam, ze były dobre i wiele rzeczy a teraz i mi i mojej mamie sniły się dziewczynki..hhmmm

emka zgadza się dwóch chłopców (szczególnie jak jest mala różnica wieku) sprawia, że się rodzeństwo super dogadują u mnie zachowują się jak bliźniaki co jeden to i drugi...hehe nawet chcą nosić takie same ubrania

reklama
Odnośnie snów mojemu mężowi w pierwszej ciąży śniło się ze jest dziewczynka i się sprawdziło.

Ziemniaczek gratulacje chłopczyka i nie martq się każdą dzidzia rośnie inaczej

Co do opalania w tamtej ciazy wyskoczyly mi straszne przebarwienia na szyi i lekarz nie kazał się opalać żeby nie zostało więc raczej w tej też nie będę się opalać

Wizyta na 14 10 ale się stresuje

Dominika trzymam kciuki za wizytę;)
co do wielkości dzieciaczka ja mam nadzieje, że nie będzie za duże...;)
W 17+3 tc u mnie miał 200g więc nie wiem?

Basienka super zdjecie gratki synka :)

Dziabliczka i Tobie rowniez gratuluje chlopa :)

Karola i Ty tez hehe ? :) wypadaloby napisac zbiorowe gratulacje synkow :)

Ziemniaczek powtorze sie super ze synek :)

Trzymam kciuki za wizyty :) moze dzis beda same dziewczynki :)

Ja opalac sie nie lubie a i tak troche jestem..

Zania Dominika kciuki za wizyty!
Milla Netta Milagros Czekamy na wieści o potwierzeniu płci i kciukasy za pomyślne wiadomości o szkrabach !
Przez chwile było parę dziewczynek i znów bum sami chlopcy :-) ja czekałam na synusia ale dwóch lekarzy podejrzewaja dziewuche. Na połówkowym może będzie pewne już ale dalej skrycie liczę na chłopca i oby zdrowiutkie bylo

Powodzenia dziewczyny na wizytach i ja się zaraz będę powoli szykować.

Mój mąż chciałby synka bo cięcie już mamy ale ja coś przeczuwam córeczkę. Ha ha ha śmieje ze będzie miał 3 baby w domu a on jeden :) powiedział że zwaeiuje z nami :)

reklama
Do góry