reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Moja wizyta miała dziś być polowkowa, ale gin powiedział że jest ciut za wcześnie i ciężko mu będzie wszystkie parametry ocenic także następna wizyta :) No i chyba dziewczynka :p Druga córka a przeczucie miałam na chłopca :p jesteśmy trochę zawiedzeni wiadomo, ale oczywiście najważniejsze by urodziło się zdrowe :)

Ziemniaczek ja na innym forum chcialam dodac zdj brzuszka to za Chiny nie moglam i dopiero przez tel sie udalo.
martussia mnie wlasnie zasugerowal lekarz by isc jak najpozniej wiec wizyte mam tak ustawiona, ze zaczyna mi sie wtedy 22 tydz :) i zgadzam sie z przedmowczyniami corka tez bedzie zadowlona z siostry :p

Ja chyba jako jedna z niewielu to w sumie chcialabym chlopca ,ale najwazniejszym tego powodem jest chyba to ze spodziewam sie ze M mimo tego ze mowi ze obojetnie co to ze pewnie jak to facet chcialby syna to chyba ja ta bardzo dla niego bym tez chciala :) W sumie cala ta swoja walke przechodzi;lam dla niego, wiedzialam ze on bardzo tego chce i mnie naprawde wspieral - nie wywieral presji i staral sie pocieszac. Byl taki piekny dzien kiedy podziekowal mi za to ile przechodze :)

reklama
Do góry