reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
moj jak pojdzie w ojca to tez bedzie kawal chlopa :D chcialam dla niego na 30ste urodziny sprezentowac skok ze spadochronem i sie okazalo ze nie moze.. bo waga ..:D

Dziekuje dziewczyny;-*
Iza-moj mezulek za to chudziusi :-D ja natomiast babka konkretna. Synus bedzie do mamusi podobny z wagi haha:-) ale jeszcze przed ciaza chcialam zeby dzieciatko jesli bedzie synem mialo moja budowe :-D ja mam rozmiar obraczki 13 a moj maz 16 to mozecie sobie wyobrazic jak cienkie ma paluszki hihihi:-D

tak dowiedziałam się dopiero jak urodziłam bo zawsze na usg odwracala się dupka. Wyprawkę kupowałam w kolorze zielonym żeby pasowało i do dziewczynki i chłopaka. Ciuszki tak samo zielone ale dosłownie tylko na jakieś parę dni a potem dopiero pokupowalam. A wózek na porodowce kupowałam na allegro :) też zielony :)
Właśnie ja nie wiem czy będę miała polowkowe w środę bo w sumie to będzie 17+4 bodajże a jak wrócę z pl to będzie 21+5 i nie wiem jak to będzie.

Princeseczka gratulacje wizyty duży dzidziuś.

Priinceseczka a j ana ogólnym forum czekalam na relacje. Zapomnialam ze jest ten watek odnosnie wizyt. SUper ze chlopak. Gratuluję dużego synka. A powiedz mi to jest takie 3d usg? ze widac ladnie w brzuszku maluszka?
ja mam polowkowe w sobote i mam skierowanie na nfz i nie bede miala plytki, ale stwierdzilismy z M. ze jak dr pozwoli to nagramy na kom. :)

Firana-zoladek, mozdzek, serduszko,siusiaka itp. widac normalnie na 2d :-) 3d to chyba tylko ta roznica ze widac maluszka w kolorze :-) moj gin prowadzacy nie robi 3d. U innej babki robilam 3d bo chcialam miec ladne zdjecia ale Igorek sie krecil i slabo ostre powychodzily wedlug tej kobitki (ja bylam zachwycona:-D)

Dominika-wydaje mi sie ze 17+4to za wczesnie na polowkowe (pododno nie wszystko wtedy jeszcze dobrze widac).Data 21+5pasuje bardziej :-)

Powodzenia na wizytach!
Aob Diabliczka trzymam kciuki!!
Emka powodzenia na połówkowym i pomyślnych wiadomosci !

Ktoś pisał coś odnośnie słońca. Pisałam na ogólnym że słonko złapało mi nogi i po paru godzinach byłam łaciata. Także odradzam opalania według mnie.

reklama
Do góry