reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Ja ostatnie usg miałam jak dobrze pamiętam 3 czerwca i to tylko takie minutowe żeby sprawdzić czy wszystko ok a następne polowkowe dopiero 29 :O wcześniej jak były wizyty co około 2 tyg to szybko mi leciało a teraz dluzyyyy się że ojojoj :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zazdroszcze wam tych wizyt ;) i oczywiscie gratuluje,ze wszystko ok,ja mam we wtorek urodziny. tez jakos teraz mialam wiedziec co bede miala. planowalam isc albo w moje urodziny zeby sobie zrobic niespodzianke albo 23 czerwca zeby zrobic prezent dla przyszlego tatusia,ale niestety. mam nadzieje,ze jeszcze kiedys bedzie mi dane ;) oby jak najszybciej poki co musze sie wstrzymac jeszcze 4 miesiace,a potem zobaczymy jak to bedzie

Gosia gratki synka :)
Jostyna no to będziesz miała 3 a raczej 4 obrońców ♡ gratki
Pterusinska fantastycznie ♡♡♡♡ gratuluję córci i jeszcze usmiechnietej. Fajnie ze zmalało
Zana marzyciel/ka
Gratulacje wizyt :*

Marti jeszcze będziesz miała nie jedną okazję by zrobić sobie czy komuś niespodziankę ♡ tego Ci życzę z całego serducha

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też w środę wizyta i też się zastanawiam czy będę miała usg i czy już zobaczy coś bo na ostatnim nic nie zobaczyła. W pierwszej ciąży też tak miałam urodziłam to się dowiedziałam ze dziewczynka bo małą nie chciała współpracować.

Dominika naprawdę córka aż tak nie chciała współpracować do samego końca?
Moje do tej pory też zawsze sie tak ułoży że nie ma szans na podglądanie. Kolejna szansa 29 czerwca na polowkowym mam nadzieję że wtedy to się zmieni i będę mogła wreszcie zacząć konkretnie z wyprawka. :p

Ja mam dziś szybka wizytę na NFZ . W domu z dwójką dzieci mój wróci późno i niewiele jak iść chyba z jaskiem wejdę do gabinetu bo głównie po l4 idę i skierowanie na badania

reklama
Do góry