reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dominika ja też mam w środę wizytę i akurat ja na pewno będę miała usg bo to polowkowe :) Przez całą ciążę nie znalas płci malucha??

reklama
Dopiero niedawno wrocilam do domku bo bylosmy jeszcze na zakupach :-)

Maluszek wazy 475g! Ale dzisiaj spokojniejszy byl :-) lezal sobie z roczkami do gory i nozki mial skrzyzowane. Ale lekarz nastraszyl.mnie ze siusiaka nie ma mowil ze on widzi dziewczynynke ale za chwile sie siusiak pokazal :-D zgodzil sie abysmy pojechali nad morze, ale kazal unikac slonca aby sie nie przegrzewac.
Obwod brzuszka u mojego synka jest na 24tc.! Mowi ze kawal chlopca bedzie.
No i dal skierowanie na krzywa cukrowa.

Linka a te niskie ciśnienie to tylko teraz w ciaży??

Princeseczka super, gratulacje chłopaka! Mój gin zawsze stwierdzał chłopa po klejnotach;) hehe Chłopcy zazwyczaj są duzi ;) mój drugorodny też był 3-4 tyg do przodu i ostatecznie urodzony w 39tc z waga 4 kg;) więc Princesecza będziesz miała co rodzić a potem nosić;)

Priinceseczka a ktory Ty jestes tydz? Chyba jakos podobnie, ciut dalej ode mnie :) Ja w sumie jak jade na dzialke to oczywiscie brzuch mam przykryty i w ogole , ale siedze troche na sloncu kolorow zlapac :)aczkolwiek czy to dobrze robie... ?!?!

Jostyna-mi juz w 13 tygodniu ciazy powiedzial ze bedzie duze dziecko bo duza glowa byla. Juz wtedy mowil ze ok.4kg bedzie :-) Dzisiaj dokladnie 20tydzien+5dni a brzuszek wychodzil na 24 tydzien.
Jostyna-dlugo rodzilas? :-)

Martini-jak wyzej 20tydzoen+5dni.Ja za to unikam slonca jak moge. Nogi mi spuchly w kostkach juz teraz to przebywanie na sloncu pewnie nie polepszyloby sytuacji. Gin.powiedzial ze tam bedzie mi chlodniej:-)
Jak przykrywasz brzuszek to dobrze:-) i jak nie masz dolegliwosci zwiazanych z krazeniem i upalami to super :-) korzystaj tylko pamietaj o filtrze aby plamy/przebarwienia sie nie porobily.

reklama
Do góry