reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Hihihi:-) bardzo podobne:-)

Załączniki

• 761e467dea7f233c8e5d03c0a5353fdd1442908050_470x400.jpg
    761e467dea7f233c8e5d03c0a5353fdd1442908050_470x400.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 95
Linka-moj z kolei mowil cos o przeplywach ze na siusiamu sa a na pipce chyba nie. Ale to bratowej tlumaczyl a on mi przekazala i nie pamietam jak to szlo:-) bo jej znajomej tez mowili ze chlopczyk a okazalo sie ze jednak dziewuszka:-) i to jakos juz kolo 30 tc :-)

A różne błędy popełniają , ale tam gdzie byłam w Krk wieże w to że chłopczyk choć miło by było usłyszeć ze jednak dziewczynka ;)
Ja wczoraj rozmawiałam z pania w kolejce do giną była po skierowanie na cc i wyobraźcie sobie ze była na prenetalnym i polowkowym w Katowicach i zdrowe dziecko jej mówili a ostatnio była na usg zwykłym u naszej lekarki i okazało się ze chłopczyk nie ma rączki do powyżej łokcia no porażka . Mówi ze tyle pieniędzy wydała na tamte usg i robili nie dokładnie eh .. mówi ze na szczęście tylko to reszta zdrowa ale i tak była w szoku ze 3 tygodnie przed porodem się o tym dowiaduje ...

Linka-wspolczuje tej kobiecie. Mi nawet jak gon mowi ze jest ok to ja srednio w to wierze. Uwierze jak sie urodzi i bedzie ok. Moj maz tez taki zadowolony chodzi i mowi ze zdrowe a ja ostudzam jego entuzjazm i zawsze mowi ze czy zdrowe to sie okaze jak sie urodzi. On sie denerwuje ze jak tak sceptycznie do wszystkiego podchodze, ale coz taka juz jestem

O masakra co a historia. Dlatego ja na połówkowe zapisałam się też do bardzo cenionej kliniki do lekarki która ma super opinie. To co zrobię w Luxmedzie to swoją drogą, ale tam robią tylko 2D. A przy lekach która przyjmuje na moje wzjg wzrasta ryzyko dziecka z rozszczepem wargi lub podniebienia. A w 22 tygodniu na 3D/4D już można ewentualnie taką wadę stwierdzić.

Co do zmieniającej się płci to mój kolega z pracy czekał na syna, nie chcieli wiedzieć przy badaniach usg, ale każdy mówił że będzie chłopak, że Ona wygląda na chłopaka itp, miał być Tymon, a wyszła Tośka:)

Priinceseczka no u nas też tak chyba z 2 czy 3 chłopców zrobiły się dziewczynki na czerwcowkach[emoji14]

Ja usłyszałam od 2 lekarzy że chłopczyk więc się nie ludze że jest inaczej.

Linka mój synek też czasem chodzi w różowym, np piżamki to tylko różowe ma teraz :p ale po prostu to po kimś tam dostaliśmy, a jemu jeszcze nie zależy :-) krzesełko do karmienia też ma różowe[emoji14]
Ojej to z tą babeczka to musiał być szok. Ale co, sama też na usg nie zauważyła? Przecież nie trzeba się znać żeby na połówkowym to dostrzec...

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

O wlasnie linka mi mowil to samo gin co Tobie z Nikosiem w 13tc a teraz ten sam lekarz najpierw mowil dziewczynka ale potem sie uniosło potem znow opadło i mowi ze lepiej poczekać do połówkowych :)

Moi gin na pierwszych badaniach napisał w kartotece ze uwidoczniono 3 kończyny ale nie powiedział mi o tym na szczęście na prenatalnych widziałam wszystkie i dopiero potem przeczytałam kartotekę jak czekałam w kolejce .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

reklama
Emka u mie ewidentnie w górze było cały czas dlatego nie miał wątpliwości że chłopczyk ..

Maleducada właśnie ja wypytalam jak wyglądało badanie i pokazał jej gin tylko na chwilę dziecko i potem mierzył i mówił ze wszystko w porządku ..

Do góry