reklama
katerineczka
Fanka BB :)
Lilith nie wiem czy zadowolona, ciesze się ze dziecko żyje bo miałam już naprawdę kiepskie myśli jak nie cxulsm ruchów. A tak to w sumie więcej nic nie wiem. Narządów z wyjątkiem, serca nie sprawdziła. Połowkowe mam mieć 27 czerwca, i to w sumie sama się upomnialam. Nie wiem cxy to nie za późno... crp zbagatelizowala bo podobno w ciąży się nie sprawdza. Chociaż ja czytałam co innego.
Dziękuję wam za troskę jesteście kochane.
Dziękuję wam za troskę jesteście kochane.
EM Ka
Katerineczka to Twoja pierwsza ciaza ? Czy kolejna ? Jesli pierwsza ro masz czas na ruchy...
Priinceseczka
Katerineczka-to policz w ktorym tygodniu bedziesz? Bo oni chyba licza i tak od ostatniej miesiaczki.
U mnie dzisiaj 17 tydzien5dzien i tez ruchy slabiutkie. Wczesniej czulam smyrania teraz juz i to odczuwalne w mniejszym stopniu. Moze taka nasza uroda. Tez sie balam isc na wizyte w tamtym tygodniu takze wiem co czujesz
U mnie dzisiaj 17 tydzien5dzien i tez ruchy slabiutkie. Wczesniej czulam smyrania teraz juz i to odczuwalne w mniejszym stopniu. Moze taka nasza uroda. Tez sie balam isc na wizyte w tamtym tygodniu takze wiem co czujesz
Ostatnia edycja:
katerineczka
Mam synka 4 letniego. Także nie pierwsza, z niko wszystko czułam szybko i mocno tsk jak Lilith pisze. Teraz to są ruchy delikatne, gdybym wcześniej nie była w ciąży to był nie wiedziała że to to. W obu ciazach łożysko było na przedniej ścianie.
Lilith to wychodzi ze mój ten tydzień do tylu z wagi tez w porównaniu z twoją Malutka.
Lilith to wychodzi ze mój ten tydzień do tylu z wagi tez w porównaniu z twoją Malutka.
katerineczka
Priinseseczka to bedxie 22 t 5d. To może jednak nie tak źle będzie. Tak to mnie rozumiesz na pewno
Priinceseczka
Katerineczka-to calkiem ok:-) ja polowkowe 3d mam 8 czerwca-19 tydzien to bedzie, a u swojego gina 20 tydzien 6 dzien :-)
To jest moim zdaniem za późno.. 22 to max.. U nas przyjmuje się masz 20+6 w Pl ponoć 21+6. Ktoras pisała kiedyś, że do 20 najłatwiej wady wykryć.
Lozysko na przedniej tez mam i czuje mocno ruchy od skonczonego 16tc. O ile maluch na plecki nie ucieka. Ale też mnie ostrzegali, że ruchy przy tym lozysku czuć słabiej. A jak ilość wód?? W normie?? Waga się nie martw u mnie na 75 centylu czy jakoś tak, trochę wyższa niż reszta.
Ufasz tej lekarce czy ona taka z braku laku? Bo chyba jednak się martwisz..
Lozysko na przedniej tez mam i czuje mocno ruchy od skonczonego 16tc. O ile maluch na plecki nie ucieka. Ale też mnie ostrzegali, że ruchy przy tym lozysku czuć słabiej. A jak ilość wód?? W normie?? Waga się nie martw u mnie na 75 centylu czy jakoś tak, trochę wyższa niż reszta.
Ufasz tej lekarce czy ona taka z braku laku? Bo chyba jednak się martwisz..
Priinceseczka
Lilith-wlasnie ta(u tamtego niemilucha odwolalam wizyte) doktor do ktorej zapisalam sie na polowkowe 3d mowila ze do 20 tygodnia najlepiej zrobic. Jak podala date i powiedzialam ze u mnie bedzie rowny 19 to powiedziala ze to nie szkodzi, tez jest ok.
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Ja nie wnikam w to połówkowe bo można zwariować. Dzwonię i umawiam się tak jak mi kazali. Między 20-23 czyli po 21.06
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka