reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Iza chcesz sie usunąć ?

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

wiecie co..zus do mnie sie dobija żebym napisala i wyslala im oswiadczenie ze w zwiazku z tym ze prowadze poza swoja praca dzialalnosc gospodarcza nie wykonuje czynnosci z tego tyułu..bo mi zabiora zasilek..do was tez pisza czy przypadkiem nie robicie czegos na zwolnieniu?

Iza a pracujesz na etat i masz swoją działalność, tak? To dostajesz dwa zasiłki, tj z pracy i z działalności?

Iza ja miałam taką sytuację. Mam działalność i do tego bylam na etacie i przebywałam na L4 musialam napisać oswiadczenie że nie pracuje ale mam pracownika ktory mnie zastepuje i oplacam za niego skladki zus co bylo oczywiście prawdą.

Nie ma czegoś takiego jak 2 zasilki. Z etatu dostajesz zasiłek a z działalności nic tylko zusy masz mniejsze bo tylko zdrowotne.

reklama
Dziewczyny odebrałam pappa.
Czy któraś pomoże w interpretacji?

12, 5 t.c
Papa 2.390
Wolne beta 33,85
Trisomia 21. Ryzyko podstawowe 1:122, skorygowane 1:1232,
Trisomia 18, 1:298, skorygowane: 5962
Trisomia 13, 1: 935, skorygowane: 16852
Crl 63,4, NT 1,3

Do góry