reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dzoasia bardzo mi przykro. Miałam nadzieje, że już dosyć smutnych wiadomości :(

Ivi a jak z jajnikami? Wsyzstko ok? Moj gin mi mówił, że jakbym poplamiła to będzie od jajnika. Nie powiedział od co chodzi. Oszczędzaj się i będzie dobrze.

Lilith ja nie widze prawie żadnych fotek, na żadnym wątku. Chyba muszę przeinstalować apkę.

Aob najważniejsze, że syncio cały i zdrowy.

reklama
Ivi kochona tak jak dziewczyny pisza oszedzaj sie. Plamienia to pewnie znak od oragnizmu ze dla niego to za duzo.

Dzosia-tule Cie mocno:-* i bardzo mi przykro:-((

Joasia - moja gin jajniki sprawdzała jak jeszcze je było widać na początku ciąży, torbieli brak... Na pewno organizm jest obciażony, ale z tymi plamieniami to już przegina ;)
W każdej ciąży plamiłam, ale do momentu duphastonu - jak brałam leki, plamienia ustawały. A ja jak biorę leki to plamię mniej (jedna - dwie wkładki dziennie). A dziś to był mały potop rano, dlatego na IP jechałam..

Jestem po wizycie. Wszystko jest ok maluszek fika koziołki :-)
Za dwa tygodnie ode na usg dodatkowe

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1462455478315.jpg
    1462455478315.jpg
    54,3 KB · Wyświetleń: 89
Ja też dziś miałam wizytę ale ta na NFZ ale w sumie nic takiego specjalnego dzidzie zobaczyłam, 5cm ma na płeć nie chciała spojrzeć, cytologie pobrala i w sumie tyle. Nic nie mówiła o prenatalnych nic nie sprawdzała i tyle o. Ważne że serduszko bije i ze fika koziolki. A wizyta za tydzień już u mojego lekarza ;)

reklama
Dziewczyny gratuluje :))) super wiadomosci :)
Ja wlasnie czekam tez na wizytę z Medicover zobaczymy co powie... Chce go zapytac o krwiaki, płeć, sex, i loty jak nie zapomnę :))))

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry