Dżoasia, tulę mocno...
Aob, tylko do tego lekarza chodzisz, czy jeszcze do kogoś? Gratuluję drugiego synka
Ivi, kazali zwiększyć dawkę dupka/luteiny? Przy trójce na pewno niełatwo się oszczędzać, ale może ktoś by Ci mógł bardziej pomagać? Dobrze, że z maluszkiem wszystko ok
Mała 86, gratki
Keejti, szkoda, że wizyta tak wyglądała, ale podejrzałaś maluszka chociaż
Em Ka, a to pech! Mam nadzieję, że wszystko pozytywnie się wyjaśni, a z tymi składkami w poprzedniej pracy chamstwo!!! Wyrównali to wtedy, czy masz dziurę w ubezpieczeniu?
Lilith, dziękuję
miałam napiętą macicę, bo byłam bardzo zdenerwowana, taki mocny długi skurcz. I właściwie cały czas tak czuję, bo ciągle czymś się denerwuję, muszę brać nospę. I magnez, bo zapominam o nim. Zastanawiał się lekarz przez kilka minut, czy da się zrobić to badanie i zaczął żartować dla rozluźnienia atmosfery, na szczęście udało się.
Zdjęcia nie dodałam, bo dopiero dziś wróciliśmy do domu - zostaliśmy w Krk, żeby nie jeździć tam i z powrotem, bo dziś nifty (musiałam mieć jak najbardziej aktualny opis tego usg z pomiarami do wypełnienia ankiety do nifty, dlatego dzień po dniu), a tam korki masakryczne w ciągu dnia, potem do domu i w sumie tak niewiele km (ok. 100), a 3,5 godz. w aucie.
Postaram się jutro dodać zdjęcie
Jak mam jakieś pytanie i boję się, że zapomnę, to zawsze zapisuję i wkładam karteczkę do karty ciąży
Lilith, Milagros, Karola mocne kciuki za jutro &&&