reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Dzoasia:( brak mi słów... trzymaj się ....

dziewczyny nie mam jak zwolnić przy trójce dzieci.. I tak się ograniczam - praktycznie nie działam w ogrodzie , więcej siedzę w ciągu (pisząc mgr) dnia niż łaże.. ale zakupy, spacer i ogarnianie domu i tak musi być.. Wsadzanie młodej do auta i z powrotem już jest "podnoszeniem".. Uważam tylko by nie nosić jej jak gdzieś idziemy (dziś nawet wózek nowy sobie z tej okazji sprawiłam) ale uniknięcie wysiłku jest totalnie niemożliwe :(

Dzoasia bardzo mi przykro :(

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Mala - kciuki zaciśnięte! będzie dobrze, nie martw się...

ja własnie wyczytałam na wypisie z IP, że maluszek ma już 5.66cm :) więc ładnie urósł przez tydzień, uff

Ivi oszczędzaj się proszę, naucz mała żeby sama wchodziła do auta, albo żeby Tymonek jej rękę podał. Ja miałam problemy z plecami i uczyłam tak mojego żeby sobie sam radził. On był zadowolony bo traktował to jako zabawę a ja w ogóle go nie podnosiła m

Ona do auta wchodzi sama, ale na fotelik nie wsiądzie.. Mamy Maxi Cosi Tobi dla niej - on jest podwyższony, do tego jest między dwoma innymi fotelikami starszaków.. Muszę ją podnieść i ją do niego wsadzić... :(

No tak wtedy nie ma jak się po kanapie wspiąć jak są 3 foteliki. A jak to było w innych ciazach u Ciebie z plamieniami? Tzn. Czy to podobnie przebiegało

reklama
Do góry