reklama
ivi
uzależniona;) // I.2010
Dzoasia brak mi słów... trzymaj się ....
dziewczyny nie mam jak zwolnić przy trójce dzieci.. I tak się ograniczam - praktycznie nie działam w ogrodzie , więcej siedzę w ciągu (pisząc mgr) dnia niż łaże.. ale zakupy, spacer i ogarnianie domu i tak musi być.. Wsadzanie młodej do auta i z powrotem już jest "podnoszeniem".. Uważam tylko by nie nosić jej jak gdzieś idziemy (dziś nawet wózek nowy sobie z tej okazji sprawiłam) ale uniknięcie wysiłku jest totalnie niemożliwe
dziewczyny nie mam jak zwolnić przy trójce dzieci.. I tak się ograniczam - praktycznie nie działam w ogrodzie , więcej siedzę w ciągu (pisząc mgr) dnia niż łaże.. ale zakupy, spacer i ogarnianie domu i tak musi być.. Wsadzanie młodej do auta i z powrotem już jest "podnoszeniem".. Uważam tylko by nie nosić jej jak gdzieś idziemy (dziś nawet wózek nowy sobie z tej okazji sprawiłam) ale uniknięcie wysiłku jest totalnie niemożliwe
D
Deleted member 158337
Gość
Dzoasia bardzo mi przykro
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
katerineczka
Fanka BB :)
Dzoasia tak strasznie mi przykro
Nie mogę to uwierzyć
Nie mogę to uwierzyć
Dzoasia bardzo mi przykro :-(
Ja mam wizytę o 15 i mega się boje.
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam wizytę o 15 i mega się boje.
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
katerineczka
Ivi oszczędzaj się proszę, naucz mała żeby sama wchodziła do auta, albo żeby Tymonek jej rękę podał. Ja miałam problemy z plecami i uczyłam tak mojego żeby sobie sam radził. On był zadowolony bo traktował to jako zabawę a ja w ogóle go nie podnosiła m
katerineczka
No tak wtedy nie ma jak się po kanapie wspiąć jak są 3 foteliki. A jak to było w innych ciazach u Ciebie z plamieniami? Tzn. Czy to podobnie przebiegało
reklama
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Dzoasia, przykro mi. Tulam[emoji11]
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka