reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Aob gratuluję chłopczyka!! Ty już po a my dopiero śniadanko..
Nie przejmuj się wizyta, to pewnie dlatego ze ostatnio miałaś jedna gratis dodatkowo hihi.

Milia Cora, super gratki ze wsio dobrze! A co z ta macica??

Joasia bo Iza dała zdjęcie a Milia nie. O to chodzi?

Diabliczko jutro..

Kciuki dziewczyny!!

reklama
Hej ja dzis rano na IP wylądowałam bo plamienie sie nasiliło do tego stopnia, ze (za przeproszeniem) poleciało po nodze:( ale dzidzia ok, wszystko wyglada dobrze, nadal nie wiadomo skad tak mocne te plamienia:(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ivi a Ty zaczelas trochę bardziej uważać na Was czy ciagle w ruchu??
Ciesze się, że z maluszkiem dobrze.. I oszczędzaj się kochana..

Ivi przykro mi ale najważniejsze, że z dzidzią wszystko dobrze, odpoczywaj więcej a wszystko będzie dobrze

Lilith no masz rację ☺ ciesze się,że chociaż widziałam maluszka

Ivi kochana uważaj na siebie! Dobrze, że z dzidzia ok

Iza ja też z Wami najwięcej gadam o ciąży a nawet z rodziną nie tyle ☺ pewnie jak brzuch będzie spory to więcej będą zwracać uwagę ☺ choć o dziwo mój dziadek najwięcej zagadkę o maluszka heh

Gratuluję dziewczyny :)

Ivi proszę uważaj na siebie :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzoasia bardzo mi przykro tulę Cie mocno ;*

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry